Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Praktika > Marketing > Niederlande > Angebot aufzeigen 

(COMPANY NAME) Nexus | Online Marketeer stage (aug/sep 2024)

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Niederlande
Praktikum, Marketing, Niederländisch, Englisch
12
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Description

Position at (COMPANY NAME) Nexus

Wil jij een kijkje in de keuken nemen in de online marketing wereld van de grootste merken? Is ervaring opdoen in digital iets wat jij graag wil? Dan is deze stage iets voor jou!

De stage

(COMPANY NAME) is koploper op het gebied van online marketing. We ontwerpen en managen digitale campagnes voor de grootste merken in Nederland, zoals Volkswagen, Vodafone, Eneco, Kruidvat, Audi en Staatsloterij. We werken met wereldpartners zoals Google, Meta, Tiktok, X, Sanoma en DPG maar ontwikkelen zelf ook aanvullende techniek om het maximale resultaat voor onze klanten te realiseren.

Innovatie staat hoog in het vaandel bij ons en daar ga je als online marketeer ook volop mee bezig zijn. Je volgt de ontwikkelingen op het vlak van web analytics, feedmanagement en online advertising technologieën. Dit doe je samen met een team van nieuwsgierige vakidioten waarbij we een scherpe mening of analyse heel erg waarderen.

Jouw profiel

* Op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage;
* Start in september;
* Affiniteit met online marketing;
* Ambitieus, gepassioneerd en innovatief;
* Analytisch, nieuwschierig en enthousiast;
* Je kan minimaal 3 à 4 dagen meewerken (het liefst meer!);
Stages

Van stropdassen en tweede-kamertaal is binnen (COMPANY NAME) geen sprake: we vullen onze dagen met hard werken, dagelijks veel nieuwe dingen leren, maar vooral ook veel gezelligheid. De werksfeer binnen het bedrijf wordt bepaald door een gedeelde passie en gedrevenheid. Innovation, dedication maar vooral ook fun zijn dan ook de drie onbetwiste kernwaarden. Wil jij alvast een kijkje in de dagen van online marketeers? Dan is dit jouw kans!

- Bij SEA weten we zoekopdrachten om te zetten in waardevolle bezoekers voor ons klanten. Dit doen we o.a op Google, Bing, Microsoft, Amazon.

- Display Specialist: Je gaat de grootste en gaafste campagnes in Nederland draaien en je zorgt ervoor dat de campagnes voor onze klanten continu blijven vernieuwen en verrassen.

- Social Specialist: Als Social Specialist draag je de verantwoordelijkheid voor de strategie, het inrichten, monitoren en optimaliseren van je social advertising campagnes.

- Video & Audio Specialist: Je werkt in een van de snelst ontwikkelende en meest innovatieve vakgebieden binnen online marketing. Je werkt op platformen zoals Videoland, YouTube, Netflix en Spotify.

Dus ben jij slim, ambitieus en heb jij een passie voor online, dan zijn we op zoek naar jou voor een van deze stages!

Let op: voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut

(COMPANY NAME) Nexus

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 12 Apr 2024
Stellenangebote: Praktikum
Bereich: Medien / Werbung
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
112.255 Jobs und Praktika
in 150 Länder
Registrieren