Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Supply Chain/Logistics > Netherlands > View Offer 

Productiemanager Papierfabriek

Company not shown
Netherlands  Netherlands
Supply Chain/Logistics, Dutch, English
12
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

(COMPANY NAME)
(COMPANY NAME) is een toonaangevend wereldwijd opererend hygiëne- en gezondheidsbedrijf. We ontwikkelen, produceren en verkopen personal care- en tissueproducten. Onze verkoop vindt plaats in ongeveer 150 landen via een aantal sterke en toonaangevende merken, als TENA, Tork, Libero, Libresse, Lotus, Tempo en Leukoplast. Voor meer informatie, bezoek www.(COMPANY NAME).com.

Productiemanager Papierfabriek (intern RST-leader)
"Als Productiemanager weet jij balans te vinden tussen dagelijkse operatie en structureel optimaliseren. Daarnaast geef je inhoud aan veiligheid, kwaliteit en Total Productive Maintenance."

Doel van de functie
Bij (COMPANY NAME) in Cuijk maken we Hygiënepapier voor de professionele markt. In de functie van RST-Leader ben je eindverantwoordelijk voor de totale bedrijfsresultaten van de Business Unit en het team van specialisten die van gerecycled papier de moederrollen voor onze verwerkingsafdeling maken. Deze verantwoordelijkheid strekt zich uit tot veiligheid, kwaliteit, productie en productiviteit. Deze RST-Leader (Resource Support Team) heeft als taak de dagelijks prioriteiten te stellen voor productie en onderhoud en heeft tegelijkertijd de taak een cultuur van continue verbetering te onderhouden en te ontwikkelen.

De plaats in de organisatie
De RST-Leader rapporteert direct aan de Operationsmanager Papierfabriek en werkt nauw samen met de Productiemanager van de andere Business Unit binnen de papierfabriek. Samen geven jullie leiding aan de productieteams (5 ploegen), de onderhoudsafdeling en process leaders van de stofvoorbereiding (2 lijnen), papiermachines (2 lijnen), ketelhuis en waterzuivering. Je werkt samen met een gemotiveerde stafafdeling van specialisten op gebied van engineering, energie en automatisering.

Je bent verantwoordelijk voor
De veiligheid van alle medewerkers en de kwaliteits- en milieu prestaties (QESH) rondom de stofvoorbereiding en papier- machines:
* Je geeft het juiste voorbeeld voor veiligheid en je geeft inhoud aan ons 'I Care' veiligheidsprogramma.
* Je werkt continu aan het verbeteren van de QESH-standaarden en gedrag.

De ontwikkeling de organisatie en haar procesmiddelen om de gestelde resultaten te bereiken:
* je geeft leiding aan en coacht onze medewerkers;
* je bepaalt de dagelijkse prioriteiten om productie op korte en lange termijn te optimaliseren;
* je promoot actief het eigenaarschap van operators en monteurs voor veiligheid, kwaliteit, kosten en productiviteit op hun werkplek;
* je identificeert investeringsbehoeften en je leidt projecten om de bedrijfsbehoeften te ondersteunen;
* je ontwikkelt je teamleden (1:1 gesprekken, trainingen en coaching) en je bent eigenaar van het medewerkersportfolio van de afdeling (ploegenopbouw en ontwikkelplannen);
* bovenal geef je inhoud aan de ontwikkeling van TPM in jouw Business Unit.

De budgetten en commitments voor wat betreft productie en onderhoud:
* Je zorgt ervoor dat de productieorder op specificatie, op tijd en binnen gestelde kosten zijn;
* Je bent leider en manager voor productie en onderhoud.

Kwalificaties en ervaring
* Master of Bachelor (HBO) diploma of gelijkwaardig binnen relevante studies;
* 5 jaar ervaring in de productie-industrie, bij voorkeur in de papierproductie;
* Bij voorkeur ervaring in 'Lean Manufacturing' of 'Total Productive Maintenance'.

Vaardigheden en attitudes
* Je bezit goede communicatieve- en coaching vaardigheden;
* Je spreekt zowel de taal van de werkvloer als ook die van het management;
* Je bent holistisch denker met een resultaatgerichte houding;
* Je bent een sterke leider met een hart voor mensen en een uitstekend gevoel voor procesverbetering;
* Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?
Het is een uitdagende functie die eveneens veel voldoening geeft bij een internationaal bedrijf met diverse opleidingsmogelijkheden en om jezelf te ontwikkelen. De salarisindicatie voor deze functie is marktconform. We bieden je uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, collectiviteitskorting op je zorgverzekering, 25 vakantiedagen + 11,5 ADV dagen, de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen en andere individuele verzekeringen. De cultuur binnen onze organisatie is open en toegankelijk. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid, samenwerking en veiligheid zijn onze sleutelwoorden.

Samen Verbeteren we het leven, elke dag opnieuw
Werken bij (COMPANY NAME) is niet alleen een carrière; het is een kans om direct van de wereld een gezondere, hygiënischere en veiligere plek te maken. Met impactvolle innovaties in combinatie met duurzame oplossingen streven we ernaar om elk jaar meer mensen te bereiken met de noodzakelijke en essentiële oplossingen voor het welzijn.

Together, we are improving lives, every day.

Working at (COMPANY NAME) is not just a career; it is a chance to directly make the world a healthier, more hygienic and safer place. With impactful innovations coupled with sustainable solutions, we strive to reach more people every year with the necessary and essential solutions for well-being.

Application End Date:

31 mei 2024

Source: Company website
Posted on: 30 Apr 2024
Industry: Consumer Goods
Languages: Dutch, English
Register
113.656 jobs and internships
in 151 countries
Register