Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Emplois > Ingénierie > Pays-Bas > Breda > Détails de l'offre 

Maintenance Engineer

Entreprise non montrée
Pays-Bas  Breda, Pays-Bas
Ingénierie, Néerlandais, Anglais
15
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Hier hebben wij jou nodig!

Als maintenance engineer ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van de onderhoudswerkzaamheden en het opstellen van (meerjarige) onderhoudsbegrotingen en -planningen. Alles draait om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de installaties. Je analyseert de verstoringen en optimaliseert het preventieve onderhoud. Een cruciale functie voor de gehele plant dus! Als Maintenance Engineer werk je samen met verschillende afdelingen en functies. Van Werkvoorbereiders, Productiemanagers, Onderhoudsmonteurs en Planners: samen volgen zij jouw onderhoudsstrategie.

Jouw kerntaken in een notendop

* Verantwoordelijk voor uitvoering van proces Strategieën rondom zorg voor machine park. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen, beschermen en beoordelen en actualiseren van optimale equipment care strategieën;
* Verzamelen en analyseren van data;
* Verantwoordelijk voor IT-systemen en daarin zorgen dat het Asset informatie systeem optimaal wordt gebruikt en gebruikt wordt voor het vastleggen van aanpassingen in asset informatie.

De ingredienten van (COMPANY NAME)

Wij zijn Smaakmakers in Snoep! Je gaat aan de slag bij het derde grootste zoetwarenconcern ter wereld - en tweede in Europa. Maar we willen blijven groeien en de beste worden in het maken van snoep, waarbij we alle hulp van onze collega's goed kunnen gebruiken!
We zien onze medewerkers als belangrijkste ingrediënt en hebben dan ook voor ieder wat wils zodat ons aanbod goed in de smaak valt!
* Empowering: Iedereen krijgt bij ons alle kans om te ontwikkelen en het verschil te kunnen maken. Zo hebben we een enorm aanbod aan (op maat gemaakte) trainingen en opleidingen;
* Fun: Wie droomt er nu eigenlijk niet van om te werken bij een snoepfabriek? We willen hierbij ook graag onze familiaire sfeer behouden, want dat maakt ons uniek en heeft ons gebracht waar we nu staan.
* Innovatie: Ook moeten we inspelen op de aanhoudende maatschappelijke discussie omtrent suiker en gezondheid, maar ook de omgang met thema's als: milieuvervuiling, verpakkingen en voedselveiligheid. Uitdagingen genoeg dus!
* Dynamisch: Het klinkt misschien cliché, maar met vestigingen in meer dan 30 landen zijn we een dynamische en levendige organisatie.

Het ideale recept van onze Maintenance Engineer

* Afgeronde technische HBO/Master opleiding;
* Minstens drie jaar relevante ervaring in een productieomgeving;
* Kennis van onderhoudsmanagement systemen;
* Je bent pragmatisch, resultaatgericht en hebt het vermogen om bedrijfsbehoeften in oplossingen te vertalen;
* Je kan goed onder druk werken, je denkt snel en toont initiatief bij het oplossen van problemen;
* Sterke analytische vaardigheden

Heb je de smaak te pakken?

Heb je de smaak te pakken en til jij de afdeling Maintenance naar een hoger level? Dan maken we graag kennis met je! Laat van je horen via de 'solliciteer' button en wellicht ontmoeten we elkaar snel.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 24 Fev 2024
Secteur: Agroalimentaire / Tabac
Langues: Néerlandais, Anglais
112.793 emplois et stages
dans 150 pays
S'inscrire