Publier un stage
fr
Détails de l'offre
Emploi > Emplois > Sécurité > Sučde > Stockholm > Détails de l'offre 

Konsult | Societal Security

Entreprise non montrée
Sučde  Stockholm, Sučde
Sécurité, Suédois, Anglais
11
Visites
0
Candidats

Description du poste:

Line of ServiceAdvisory

Industry/SectorNot Applicable

SpecialismRisk

Management LevelManager

Job Description & SummaryÄr du redo att ta nästa steg i din karriär? På (COMPANY NAME) tror vi på att använda våra olika perspektiv för att tillsammans utveckla morgondagens företag och organisationer. Vi har en gemensam målsättning att vara med och påverka något större än oss själva genom att skapa förtroende, positiv förändring och långsiktigt hållbara värden. Är du redo att utforska nya karriärmöjligheter hos oss?

Bli en del av (COMPANY NAME):s verksamhet inom offentlig sektor
(COMPANY NAME) har idag ca 65 medarbetare inom vår rådgivningssatsning mot offentlig verksamhet där vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster. Inom Public Sector Advisory strävar vi varje dag efter att göra skillnad för våra kunder och för samhället.Tillsammans med våra kunder arbetar vi i projekt för att åstadkomma varaktiga strategiska förändringar.Vi arbetar i tvärfunktionella team där alla projektmedarbetare har olika kompetenser, vilket innebär att du ofta kommer att arbeta nära verksamhetsspecialister eller generalister. Vi arbetar också ofta tillsammans med andra enheter och avdelningar.
PS Advisory är en del av verksamhetsområdet Consulting & Strategy och består av ett team med juniora managementkonsulter samt fyra team med seniora konsulter:
* Consulting, strategy och analytics (CSA)
* Healthcare
* Societal Security
* Intelligent Automation

Societal Security, även kallat samhällssäkerhet, består av cirka tio konsulter som fokuserar på områden som rör civil beredskap, säkerhetsskydd, social stabilitet och brottsförebyggande åtgärder. Vår grupp verkar för att klienterna får de verktyg de behöver för att hantera faror från statliga organ, våldsamma extremism, organiserad kriminalitet samt komplicerade cyberangrepp och stärker deras beredskap för olika krissituationer.

Läs mer om våra tjänsteområden inom offentlig sektor

Är du vår nya kollega ?
Vi söker en erfaren yrkesperson till vårt team Societal Security som har gedigen erfarenhet av strategiska roller inom offentlig sektor, inom frågor och ansvarsområden som kan kopplas till vårt arbete inom samhällssäkerhet. Som en del av detta team kommer du att arbeta med att hantera och minimera risker inom samhällssäkerhet för våra kunder. Du kommer att vara involverad i att utveckla strategier och implementera åtgärder för att skydda samhällsviktiga funktioner och infrastrukturer. Vi söker en indivud med omfattande kunskap i att samordna och överse komplicerade projektområden där en månghövdad skara intressenter finns inom organisationer som påverkas av politiska beslut. Du utmärker dig genom din förmåga att noggrant granska information, din skicklighet i kommunikation och din kapacitet att identifiera och uppfylla våra offentliga kunders önskemål.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
* Projektleda mindre och större projekt inom vårt ansvarsområde
* Arbeta med sälj- och offertarbete
* Bidra till affärsutveckling inom teamets ansvarsområden
* Agera coach/mentor åt våra juniora kollegor
* Föreläsa/utbilda/presentera i olika ämnen och sakfrågor relaterade till teamets ansvarsområden
* Bidra vid utveckling av tjänster, metodik och strukturkapital

Kvalifikationer för tjänsten
* Högskoleexamen inom för tjänsten relevant område (gärna motsvarande masternivå)
* Minst 10 års erfarenhet av roller inom offentlig sektor där minst 5 år avser strategisk funktion med koppling till någon eller några av teamets verksamhetsområden
* Gedigen erfarenhet av att långsiktigt samordna komplexa projekt med många intressenter
* Erfarenhet och stort intresse av att delta i affärsutveckling, försäljning av tjänster och i att bygga långsiktiga relationer med personer i etablerade roller inom offentliga verksamheter på kommunal, regional och statlig nivå
* Hög samarbetsförmåga och socialt engagerad med ett intresse för att utveckla samarbete med kollegor i interna forum inom (COMPANY NAME)
* Är skicklig på att snabbt identifiera samband mellan orsaker och konsekvenser
* Hög nivå på såväl muntlig som skriftlig kommunikation på svenska och engelska
* Duktig utbildare/föreläsare och presentatör
* B-körkort

Det är fördelaktigt om du har
* Jobbat i kommunala, regionala och statliga organisationer med strategiska funktioner med koppling till våra fokusområden inom civil beredskap, säkerhetsskydd, social stabilitet och brottsförebyggande arbete.
* Ett genuint intresse av att bidra till våra kunders- och samhällets- positiva utveckling

Vad kan du förvänta dig av oss på (COMPANY NAME)?
* Syftesdrivet och innovativt arbete: Vi är professionella rådgivare som jobbar för att göra skillnad i samhället.
* Inkluderande ledarskap och lagarbete: Vi arbetar för en trygg arbetsplats där vi tar vara på olika perspektiv för att tillsammans skapa tillit och leverera oväntade insikter.
* En arbetsplats där medarbetarna står i fokus: Vi är ett företag som arbetar med hjärtat och du är vår viktigaste tillgång. För att du ska utvecklas till din fulla potential är det viktigt med ett hållbart och balanserat arbetssätt.
* Oändligt med utvecklingsmöjligheter: Vi arbetar för att du ska nå din fulla potential genom att uppmuntra dig till att utveckla nya kunskaper, förmågor och karriärvägar.
* Flexibelt arbete: Vi vet att alla är olika därför utforskar vi fler sätt att jobba.

Ansökan
Välkommen med din ansökan till oss senast den 30 juni 2024. Vi kommer att gå igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillträdas tidigare än sista ansökningsdagen.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi ber dig bifoga följande handlingar med din ansökan:
- CV
- Personligt brev (valfritt)

Rekryteringsprocessen
Vi tror på att ha en rekryteringsprocess som gäller för alla. Som en del av urvalet använder vi oss därför av arbetspsykologiska tester med syfte att säkerställa ett fördomsfritt och rättvist urval. Testerna är ett första steg i vår urvalsprocess. Du får en länk till dessa när vi har tagit emot din ansökan. Vi värdesätter det personliga mötet för att se vilket värde just du kan tillföra (COMPANY NAME). Intervjuprocessen består vanligtvis av flera steg och olika typer av intervjuer. När du träffar HR, har du en kompetensbaserad intervju där vi tittar på personlighetstestet som du genomfört innan intervjun. Vid intervjun med verksamheten får du möjlighet att träffa det aktuella teamet för att gå igenom rollen. Vi kallar till intervju löpande.

Har du frågor om tjänsten? kontakta Josefine Palmqvist Schultz på: josefine.palmqvist.schultz@(COMPANY NAME).com. För frågor gällande rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Lovisa Rappe på: lovisa.rappe@(COMPANY NAME).com.

Education (if blank, degree and/or field of study not specified)Degrees/Field of Study required:

Degrees/Field of Study preferred:

Certifications (if blank, certifications not specified)

Required Skills

Optional Skills

Desired Languages (If blank, desired languages not specified)

Travel Requirements

Available for Work Visa Sponsorship?

Government Clearance Required?

Job Posting End DateJune 30, 2024

Origine: Site web de l'entreprise
Publié: 29 Avr 2024
Secteur: Audit / Comptabilité
Langues: Suédois, Anglais
113.656 emplois et stages
dans 151 pays
S'inscrire