Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Jobs > Industrie > Niederlande > Angebot aufzeigen 

Aankomend Lasinspecteur - NDO Medewerker

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Niederlande
Industrie, Niederländisch, Englisch
9
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Bedrijfsomschrijving:

(COMPANY NAME) Nederland B.V. heeft haar diensten ondergebracht in 5 business lines, waarvan (COMPANY NAME) Industrial zich bezighoudt met diverse technische inspecties van industrieel materieel. De afdeling NDO inspecteert en controleert technische installaties. Van bovengrondse opslagtanks tot pijpleidingen, van toezicht op de nieuwbouw van fabrieken, tot en met inspectie bij een bedrijfsstop. Onze NDO-medewerkers onderzoeken kritische lasverbindingen en bepalen wanddikte-afnames in constructies, plaat of- pijpmateriaal.
Belangrijke opdrachtgevers van ons werkzaamheden zijn te vinden in de petrochemie, in de bouw van offshore platforms en pijpleidingen. Constructiebouw, leidingbouw, opslagterminals en algehele industrie.

Vacatureomschrijving:

Als junior lasinspecteur ben je verantwoordelijke voor het inspecteren van lasverbindingen. Je werkt in teamverband en voert diverse niet-destructief materiaalonderzoek uit. Voorbeelden van niet-destructief materiaalonderzoek zijn röntgen-, ultrasoon-, penetrant en magnetisch onderzoek.
In deze functie houd jij je daarnaast bezig met de volgende werkzaamheden:
* Je rapporteert de onderzoeksbevindingen;
* Je communiceert op de plaats van uitvoering je onderzoekbevindingen met de klant;
* Je draagt zorg aan een veilige werkwijze in een veelal complexe werkomgeving;
* Je stelt je representatief op en bent daarnaast alert op nieuwe potentiële klanten.
* Woon je in de buurt van Utrecht, Nijmegen, Arnhem of Apeldoorn dan zien wij je sollicitatie ook graag tegemoet. Onze klanten zitten verspreid over heel het land
Wij zullen je in deze functie voorzien van een aantal extra voorwaarden, zodat jij onbezorgd je werk je werk kan uitvoeren. Een uitgebreide opleiding in korte modules waarin jij je on the job ontwikkelt tot volledig gecertificeerd lasinspecteur. Uiteraard een auto van de zaak die ook te gebruiken is voor woon-werk verkeer.
Ben jij niet vies van hard werken en wil je graag leren, dan kunnen wij jou een interessante positie binnen onze organisatie bieden. Ter uitbreiding van ons team in Nijkerk zoeken wij gemotiveerd personeel waarin wij graag investeren.

Functie-eisen:

Heb jij een technische achtergrond en beschik je over mbo-werk- en denkniveau, dan zijn wij op zoek naar jou! Herken jij je verder in onderstaande aanvullende eisen? Reageer dan nu!
* Jij bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid te behalen;
* Jij vindt het niet erg om onregelmatig te werken (geen 8 tot 17:00 baan);
* Je bent in het bezit van een rijbewijs B;

Aanvullende informatie:

GS biedt een afwisselende en zelfstandige baan in een interessante en dynamische werkomgeving. Verder besteden wij veel aandacht aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
* Je wordt intern opgeleid tot lasinspecteur, waarbij je bij elke nieuw behaalde certificaat omhoog gaat in loon
* Salaris tussen 2300,- tot 4250,- . Het salaris hangt af van je ervaring en of je eventueel al certificaten hebt waarmee je direct inzetbaar bent.
* 32 vakantiedagen
* Sport- en fietsplan
* Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
* Auto van de zaak
Interesse? Verstuur je CV en motivatiebrief via onze website. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Adam Schäfer via 06 22253914

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 02 Mai 2024
Bereich: Consulting
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
113.498 Jobs und Praktika
in 150 Länder
Registrieren