Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Jobs > Ingenieurswesen > Niederlande > Angebot aufzeigen 

Customer Care Service Specialist (Field Service Engineer)

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Niederlande
Ingenieurswesen, Niederländisch, Englisch
11
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

(COMPANY NAME) fosters diversity, equity and inclusion, representing the communities we serve. When dealing with healthcare on a global scale, diversity is an essential ingredient to success. We believe that inclusion is key to understanding people's varied healthcare needs. Together, we embrace individuality and share a passion for exceptional care. Join (COMPANY NAME), where every voice matters.

The Position

Customer Care Service Specialist (Field Service Engineer)

De Customer Care Service Specialist (Field Service Engineer) is binnen (COMPANY NAME) Diagnostics Nederland, de specialist die verantwoordelijk is voor de technische ondersteuning bij onze klanten. Je speelt een cruciale rol bij het installeren, onderhouden en verhelpen van storingen aan laboratoriumapparatuur in ziekenhuizen, onderzoekslaboratoria en huisartsenlaboratoria. Samen met een team van Servicemonteurs werk je aan het behouden van klanttevredenheid door snel en adequaat te handelen. Gezien de groei van ons klantenbestand en de toenemende vraag naar service, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

Wat doe je?
Als Customer Care Service Specialist ben je verantwoordelijk voor het installeren van onze instrumenten en randapparatuur, het uitvoeren van preventief onderhoud en correctief onderhoud aan laboratoriumapparatuur van (COMPANY NAME) Diagnostics Nederland. Je bent lid van een Customer Care Service team dat in Nederland opereert en wordt gecoacht door een Lead. Jouw belangrijkste taken bestaan uit:
* Installeren van instrumenten/systemen en je draagt zorg voor de continuïteit van de (COMPANY NAME) Systemen bij klanten;
* Het technisch vrijgeven van analytische systemen voor laboratoriumgebruik;
* Uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, systeem modificaties en updates/upgrades aan (COMPANY NAME) Systemen;
* Het verlenen van proactieve service middels data intelligence;
* Het ontwikkelen/verbeteren van service verbeteringen;
* Het begeleiden en trainen van klanten;
* Beheer van de auto-voorraad (spare parts), meetapparatuur en gereedschap;
* Verrichten van administratieve werkzaamheden die horen bij het werken van de Service Specialist.
* Verrichten van bereikbaarheidsdiensten;
* Signaleren, creëren en doorgeven van commerciële kansen bij klanten.

Wie ben je?
Je bent iemand die invloed wil hebben op zijn eigen ontwikkeling. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je de gelegenheid krijgt om je ideeën vorm te geven in verschillende functies of teams en over de landsgrenzen heen. Je functieomschrijving definieert niet wie je bent maar is een startpunt van waaruit jezelf verder ontplooit.
Daarnaast heb je op professioneel vlak een voorsprong en ben je steeds op zoek naar nieuwe informatie om jouw expertise te vergroten. Je hebt een passie voor techniek en het verlenen van optimale service. Door actief te luisteren en vragen te stellen creëer je snel inzicht in de situatie en handel je mogelijke klachten en storingen zorgvuldig af waardoor de klanttevredenheid toeneemt. Ook heb je goede communicatieve vaardigheden, neem je initiatief en ben je in staat om collega's te overtuigen van jouw voorstel.
En voldoe je aan de volgende functievereisten:
* Afgeronde technisch opleiding, bij voorkeur Medisch Techniek. (minimaal MBO 4)
* Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
* Vakinhoudelijke kennis van het primaire werkgebied is een pré
* Kennis van organisatorische aspecten van ziekenhuis en/of laboratoria is een pré
* Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Waarom (COMPANY NAME)?
Zoals eerder genoemd kom je bij bij (COMPANY NAME) in een organisatie terecht waar je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen. We moedigen iedereen aan om te experimenteren, van fouten te leren en waardevolle relaties op te bouwen binnen en buiten de organisatie. Wij zullen niet voor je bepalen hoe jouw pad eruitziet, dat doe je zelf. Maar uiteraard kan je hierin wel rekenen op ondersteuning vanuit (COMPANY NAME). Je komt in een team vol ervaring en positieve energie terecht, ook zij staan klaar om je te helpen. Op deze manier kun je je over een langere periode doorontwikkelen.
Verder kun je veel uitdaging vinden in onze techniek. We bieden hoogwaardige technische oplossingen aan die dagelijks het verschil maken voor patiënten.

Dit krijg je bij ons
* Een internationale organisatie en voorloper in de markt met kansen zowel nationaal als internationaal;
* Een geweldige plek om te werken, plezier te hebben én tegelijkertijd impact te hebben op het leven van anderen;
* Onze collega's staan centraal in alles wat we doen, we werken in een agile omgeving waar mensen veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgen. Er is dus veel flexibiliteit in jouw baan
* Diversiteit en inclusie zitten in ons hart. We nodigen je uit om jezelf zoals je bent mee te nemen naar het werk;
* Talloze kansen om jezelf te ontwikkelen, we investeren in onze collega's;
* Vanzelfsprekend competitieve arbeidsvoorwaarden, dit betekent een markt conform salaris met daarbovenop een halve 13e maand, een prestatie gerelateerde bonus, vakantiegeld én de kans om deel te nemen aan ons aandelenplan.

Interesse?
Wij hebben deze positie doorlopend gedurende het jaar open staan. Met andere woorden, we staan altijd open om met potentiële kandidaten in gesprek te komen en ons samen te oriënteren op de mogelijkheden.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan via de bijgevoegde Apply now knop. Het is mogelijk om je C.V. én motivatiebrief in te dienen. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Matthijs van Heusden tel 06 416 075 09 of op Matthijs.van_heusden@(COMPANY NAME).com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

(COMPANY NAME) is an equal opportunity employer.

Who we are

At (COMPANY NAME), more than 100,000 people across 100 countries are pushing back the frontiers of healthcare. Working together, we've become one of the world's leading research-focused healthcare groups. Our success is built on innovation, curiosity and diversity

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 14 Mär 2024
Bereich: Gesundheit
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
114.980 Jobs und Praktika
in 152 Länder
Registrieren