Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Jobs > Verkauf > Niederlande > Amsterdam > Angebot aufzeigen 

Client Engagement Responsible

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Amsterdam, Niederlande
Verkauf, Niederländisch, Englisch
1
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

CLIENT ENGAGEMENT RESPONSIBLE REGIO AMSTERDAM

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een maximale omzet en het optimaliseren van de zichtbaarheid van (COMPANY NAME) bij klanten en verkooppunten. Daarnaast beheer je de bestaande klantrelaties en motiveer je de winkelteams van onze klanten.

Wat ga je doen?
Met jouw aanstekelijk enthousiasme, commerciële drive en empathisch vermogen bestaat jouw voornaamste rol erin onze wholesale partnerships te onderhouden en te versterken. Dankzij je sterke klantgerichtheid en creatieve mindset denk jij graag mee met de wholesale partners om het allerbeste uit de samenwerking te halen. Voorbeelden van onze partners/klanten zijn: Douglas, Ici Paris XL, Beauty X, Pour Vous en Mooi parfumerie.

Sales werkplan:
* Versterken van verkooppunten met sell out, onder andere tijdens nationale animaties
* Verwerken van orders (plaatsen/afhandelen)
* Ondersteunen van de klant in de verkoop van onze producten door een optimale merkpresentatie te genereren (optimaliseren meubel planogrammen en testers)
* Klanten informeren over (nieuwe) producten en innovaties en voorzien van de benodigde productinformatie door middel van coaching en training
* Zorgdragen voor een optimale situatie binnen de verkooppunten door merchandising, naleving en uitvoering van het assortiment. Bewaken van het imago van (COMPANY NAME)

Relatiebeheer:
* Klanten benaderen en inplannen van afspraken zowel fysiek als digitaal
* Op regelmatige basis bezoeken van de verkooppunten en het houden van evaluatiegesprekken en opmaken en begeleiden van actieplannen
* Controleren van de voorraden
* Contactpersoon voor klanten met betrekking tot vragen en klachten. Proactief oplossen van eventuele problemen, indien nodig samen met de Field Sales Manager.
* Volgen van ontwikkelingen, trends, klantbehoeften en -wensen; op basis hiervan commerciële kansen signaleren en hierop inspelen.
* Relatie opbouwen en onderhouden met de consument door middel van Client Relation programma

Promotionele werkzaamheden voorbereiden:
* Initiëren en verrichten van promotionele activiteiten voor en/ of in samenwerking met klanten
* Zorgen voor een optimale afstemming met de filiaalmanager van het verkooppunt door vooraf heldere afspraken te maken over bijvoorbeeld de data en tijden voor de animaties
* Zorgen dat het presentatiemateriaal in perfecte staat verkeert, past zaken indien nodig aan

Wat wij van jou vragen
* je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt een commerciële, retail of beauty gerelateerde opleiding afgerond
* je bent 40 uur per week beschikbaar en in bezit van rijbewijs B
* je bent woonachtig in of nabij regio Amsterdam
* je hebt kennis en affiniteit met de wereld van luxe maquillage, skincare, parfum en fashion
* je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift, perfect
* je hebt kennis en ervaring met Outlook, Word, PowerPoint, Excel en Power BI
* competenties die op jou van toepassing zijn: commerciële drive, representatief, klantgericht, energie, zelfstandig, lef, ondernemend, goed in de omgang, hands-on, gestructureerd en flexibel

Interesse?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en cv. Mochten wij een match zien, dan willen we je graag beter leren kennen. Om wederzijdse teleurstelling te voorkomen, vragen we je alleen te reageren als je voldoet aan het door ons opgestelde profiel.

At (COMPANY NAME), we are focused on creating an inclusive culture that nurtures personal growth, contributing to collective progress. We believe the uniqueness of each individual increases the diversity, complementarity, and effectiveness of our teams. We strongly encourage your application, as we value the perspective, experience, and potential you could bring to (COMPANY NAME)

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 15 Mai 2024
Bereich: Luxusgüter
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
110.052 Jobs und Praktika
in 151 Länder
Registrieren