Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Praktika > Öffentlichkeitsarbeit > Niederlande > Haarlem > Angebot aufzeigen 

Meewerkstage communicatie

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Haarlem, Niederlande
Praktikum, Öffentlichkeitsarbeit, Niederländisch, Englisch
12
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Job Description

Job ID: 237564

Date posted: 29/04/2024

Who you are

Wil jij ervaren hoe het is om bij een van de grootste internationale organisaties in retail te werken? Meelopen bij een merk dat midden in de samenleving staat en in vrijwel ieder huishouden te vinden is? Brede kennis en ervaring opdoen binnen het vakgebied Communicatie? Kom dan stage lopen bij het Communicatieteam van (COMPANY NAME) Nederland!

Als je je herkent in de volgende beschrijving, nodigen wij je uit om te solliciteren!

Je bent:
- Student aan een relevante HBO- of WO opleiding, bij voorkeur communicatie en/of media/journalistiek, eventmanagement of een studie in een commerciële richting;
- Op zoek naar een uitdagende stage vanaf september 2024. Bij voorkeur 5 maanden of langer, maar korter is in overleg mogelijk;
- Geïnteresseerd in retail en hebt affiniteit met interieur en wonen;
- Communicatief vaardig en nauwkeurig en accuraat in je werk;
- Goed in het behouden van overzicht en je raakt op drukke momenten niet in de stress;
- Proactief en in staat om dingen snel op te pakken;
- Vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, zowel in taal als geschrift;
- Het is een pre als je vaardig bent in het bewerken van beelden en ervaring hebt met het editten van video's.

Your responsibilities

In de stage ondersteun je het communicatieteam van (COMPANY NAME) Nederland met allround support. In de praktijk ga je vooral aan de slag op de communicatiedisciplines Public Relations en Interne Communicatie. Denk bijvoorbeeld aan:

- Het brainstormen over en het verzorgen van content voor interne communicatiemiddelen;
- Het ondersteunen bij het produceren, filmen en editten van (interne) video's;
- Inhoudelijk meelezen met persberichten en productnieuws;
- Ondersteuning bij merkactivaties en PR-activiteiten

Our team within (COMPANY NAME)

De Communicatieafdeling bestaat in totaal uit 8 collega's verdeelt onder verschillende communicatiedisciplines: o.a. Interne Communicatie, PR, en Public Affairs. Als lid van het Communicatieteam van (COMPANY NAME) werk je op het hoofdkantoor van (COMPANY NAME) Nederland in Haarlem. Het Communicatieteam is verantwoordelijk voor het bewaken van de interne en externe reputatie. Op het hoofdkantoor werken we met verschillende afdelingen samen - zoals Marketing, Customer Relations, Sustainability, (COMPANY NAME) Food, Finance, Logistiek en Sales - om onze 13 winkels te ondersteunen. Daarnaast werken we nauw samen met communicatie-en PR bureaus.

Apply now!

Bij (COMPANY NAME) laat je zien waar je goed in bent. Binnen het (COMPANY NAME) concept is er ruimte voor eigen initiatief en goede ideeën. En als jij wilt leren en je wilt ontwikkelen, staan wij voor je klaar om je daarbij te helpen en ondersteunen. Afhankelijk van opleidingsniveau, stageduur en aantal uur stage per week krijg je een stagevergoeding volgens de cao van (COMPANY NAME) Nederland. De bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek is EUR340,-.

Je zult werken op ons Service Office in Haarlem. De startdatum is vanaf begin september. Wij zijn op zoek naar een stagiaire voor vier of vijf dagen per week voor ongeveer 5-7 maanden.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Omschrijf duidelijk in je sollicitatie wat je zoekt en wat je motivatie is. Geef ook aan wat je van (COMPANY NAME) verwacht, wat je zou willen leren en wat de eisen vanuit je opleiding zijn (zoals de periode, het aantal uren/dagen en de eventuele opdracht). Zodoende kunnen wij beoordelen of we je een interessante stage kunnen aanbieden. Stuur je motivatie via de vacaturelink.

Wij kijken uit naar je sollicitatie

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 30 Apr 2024
Stellenangebote: Praktikum
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
118.680 Jobs und Praktika
in 150 Länder
Registrieren