Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Engineering > Belgium > Antwerp > View Offer 

Ingenieur Elektromechanica

Company not shown
Belgium  Antwerp, Belgium
Engineering, Dutch, English
40
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

(COMPANY NAME) is een toonaangevende internationale organisatie die ontwerp-, engineering- en adviesdiensten levert voor een duurzame gebouwde en natuurlijke omgeving. Met meer dan 36.000 mensen in ruim 70 landen zetten we ons in om de leefomgeving over de hele wereld te verbeteren. Iedereen speelt hierbij een belangrijke rol. Met de kracht van veel nieuwsgierige geesten kunnen we samen de meest complexe uitdagingen ter wereld oplossen en samen meer impact maken.
Welke uitdaging ga jij aan?
Heb jij zin om als projectingenieur high tech automatisatie projecten te engineeren en op te volgen? Lees dan zeker verder! Je krijgt immers de kans om te participeren aan meerdere renovatieprojecten van elektromechanische systemen aan waterbouwkundige infrastructuur in Vlaanderen. Je maakt deel uit van het project team en je wordt verantwoordelijk voor het ontwerp, de voorbereiding en opvolging van de projecten met als doel de bestaande kunstwerken te automatiseren in al haar facetten (implementatie van digitale technieken, plc's ea).
Jouw takenpakket is breed en houdt volgende aspecten in:
* Na inspectie van de lokale infrastructuur stel je de technische eisen op waar de vernieuwde elektromechanische installaties van de kunstwerken aan dienen te voldoen.
* Op basis van jouw vaststellingen maak je aanbestedingsdossiers op en coördineer je de vergunningsprocedure van A tot Z.
* Na toekenning van de opdracht volg je de werken in uitvoering technisch en administratief op. Je voert werfbezoeken uit en woont werfvergaderingen bij. Je kijkt vorderingsstaten na en rapporteert intern en extern over de status van de werken. Bij problemen tracht je oplossingen te bedenken en aannemers bij te sturen waar nodig.
* Je staat tevens in voor de documentatie en de administratieve afhandeling van de projecten.
Wat heb jij in je mars?
* Je hebt een Bachelor of Master diploma op zak, bij voorkeur in een van volgende disciplines: automatisatie, elektromechanica of elektrotechniek.
* Daarnaast heb je reeds een eerste werkervaring opgedaan in het ontwerpen van automatiseringsprojecten, in het opvolgen van de uitvoering ervan of in de implementatie van digitale technieken zoals camerabewaking e.a. Als je jouw ervaring hebt opgebouwd in het kader van infrastructuur projecten, dan is dat jouw absolute troef.
* We zijn verder op zoek naar een communicatief vaardige problemsolver, met een sterk planningsvermogen en een proactieve ingesteldheid.
Herken je jezelf in dit profiel, aarzel niet en laat het ons weten! We kijken uit naar een verdere kennismaking waarbij volledige discretie gewaarborgd blijft.
Heb je vragen of is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Neem dan contact op met Ingrid Verbruggen, Talent Acquisition Specialist via 0479/929598 of via ingrid.verbruggen@(COMPANY NAME).com
Transform Your World
#LI-IV1
#LI-Hybrid
Waarom (COMPANY NAME)?
We bereiken onze doelen alleen als iedereen in staat wordt gesteld het beste uit zichzelf te halen. Wij geloven dat ieders bijdrage ertoe doet. Daarom pionieren we met een op vaardigheden gebaseerde aanpak, waarbij jij jouw unieke ervaring en expertise inzet om je eigen carrièrepad uit te stippelen. Met jouw vaardigheden maximaliseren we samen de impact.
Je doet zinvol werk en welke rol je ook speelt, je helpt duurzame oplossingen te bieden voor een gezondere planeet. Druk jouw stempel op jouw carrière, jouw collega's, jouw klanten, jouw leven en de wereld om je heen.
Together, we can create a lasting legacy.
Join (COMPANY NAME). Create a Legacy

Source: Company website
Posted on: 26 Apr 2024
Industry: Basic Materials / Construction
Languages: Dutch, English
Register
102.300 jobs and internships
in 152 countries
Register