Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Management > Belgium > Brussels > View Offer 

Site Coordinator (V/M/X)

Company not shown
Belgium  Brussels, Belgium
Management, Dutch, English
10
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Bedrijfsomschrijving:

(COMPANY NAME) BeLux is een dochteronderneming van de internationale groep (COMPANY NAME), die essentiële diensten levert aan burgers en bedrijven op het gebied van water, afval en energie. We zijn echte enthousiastelingen voor het milieu.
In het kader van onze groei en ter ondersteuning van onze activiteiten op de site van Neder-Over-Heembeek, zijn we op zoek naar een toegewijde en dynamische Site Coördinator.
Sluit je aan bij een toonaangevend bedrijf in zijn sector, waar innovatie en duurzaamheid centraal staan in onze strategie.

Vacatureomschrijving:

Als Site Coördinator is je hoofdtaak het waarborgen van de operationele efficiëntie van onze Site in Neder-Over-Heembeek en Laken. Je speelt een sleutelrol in de coördinatie en supervisie van de operationele activiteiten, met inachtneming van veiligheids- en kwaliteitsnormen en bijdragen aan het bereiken van onze regionale strategische doelstellingen.
Jouw Verantwoordelijkheden:
* Toezicht houden op en coördineren van operationele teams, technische kennis delen en teamleden motiveren.
* Zorgen voor de goede werking van technische installaties, deelnemen aan planning en onderhoud.
* Coördineren en optimaliseren van operationele activiteiten op de site, in samenwerking met verschillende afdelingen en externe partners.
* Beheer van diverse operationele projecten en continue verbetering van processen.
* Implementeren van kwaliteits- en veiligheidscontroleprocedures.
* Promoten en toepassen van HSSEQ-doelstellingen in overeenstemming met de plannen van het bedrijf.

Functie-eisen:

Jouw profiel:
* In het bezit van een Master in een technische richting of een industrieel ingenieursdiploma.
* Minstens 4 jaar ervaring in een productieomgeving (logistiek, transport, grote distributie, etc.).
* Uitstekende projectmanagementvaardigheden, people management, en het vermogen om te werken in een veranderende omgeving.
* Goede analytische vaardigheden, stressbestendigheid, en een sterk engagement.
* Vloeiend in het Frans met een actieve kennis van het Nederlands.

Aanvullende informatie:

Ons aanbod:
* Een functie met echte impact.
* Een stimulerende en gevarieerde baan in een dynamische werksfeer.
* Geweldige mogelijkheden om jouw ideeën en innovatieve initiatieven te delen en te implementeren.
* De kans om jezelf uit te dagen door je kritische denken te brengen.
* Een aantrekkelijk salarispakket, met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques en pensioenplan, bedrijfswagen, diverse verzekeringen, etc.
(COMPANY NAME) BeLux maakt deel uit van de internationale groep (COMPANY NAME), die aan burgers en bedrijven essentiële diensten verleent op het gebied van water, afval en energie. We hebben een passie voor het milieu. We werken samen met talloze industrieën en lokale instanties om de planeet en de natuurlijke rijkdommen te beschermen. Dat doen we onder meer door afvalwater te behandelen, afval in te zamelen en te recycleren, groene energie op te wekken en gebouwen energiezuiniger te maken. In België en Luxemburg stellen we bijna 4.300 mensen tewerk, verspreid over 66 operationele sites en 12 agentschappen. We bieden een breed scala aan carrièremogelijkheden en dat alles in een fijne en gemoedelijke sfeer in al onze vestigingen.
Bij (COMPANY NAME) zijn we trots dat we erkend worden als een werkgever die gelijke kansen biedt. In onze onderneming spelen leeftijd, afkomst, genderidentiteit, religie, geloofsovertuiging of seksuele geaardheid enz. geen enkele rol. Het enige wat telt zijn de ervaring, vaardigheden en passie van onze collega's! Dat is onze kracht en onze rijkdom. Daarom moedigen we iedereen aan om te solliciteren als ze voldoen aan de minimumvereisten voor de functie. Ons doel? Al onze medewerkers een respectvolle werkomgeving bieden. En dat al meteen bij het aanwervingsproces.

As an inclusive company, (COMPANY NAME) is committed to diversity and gives equal consideration to all applications, without discrimination

Source: Company website
Posted on: 26 Apr 2024
Industry: Energy / Utilities
Languages: Dutch, English
Register
115.981 jobs and internships
in 151 countries
Register