Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Management > Netherlands > Arnhem > View Offer 

Workforce Management Specialist

Company not shown
Netherlands  Arnhem, Netherlands
Management, Dutch, English
25
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Ben jij een analytisch talent met overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden? Heb jij een scherp oog voor trends en ontwikkelingen op het gebied van WFM en ben je in staat complexe vraagstukken te analyseren? Werk je graag samen en ben je een echte teamspeler? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

Wat je gaat doen
Als WFM expert vertaal je complexe vraagstukken op het gebied van WFM en zorg je voor verbeteringen binnen Klantcontact en Schadebehandeling. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

* Adviseren van MT en managers bij WFM-vraagstukken en tijdig adviseren over optimalisatie van klantbediening binnen budget- en performancekaders
* Opstellen en afstemmen van kwantitatieve jaarbegroting, voorspellingen en scenario's voor personeelsbezetting en continu matchen van benodigde capaciteit met beschikbare medewerkers
* Zelfstandig bouwen, ontwikkelen en analyseren van rapportages voor verschillende doelgroepen en initiëren, ontwikkelen en projectmatig realiseren van verbeteringen in WFM-processen
* Coachen en ontwikkelen van collega WFM-ers en leiden van of deelnemen aan WFM-gerelateerde projecten

Met deze verantwoordelijkheden draag je bij aan een optimale klantbediening en een efficiënte inrichting van de processen.

Wat wij jou bieden
NN investeert in een inclusieve, inspirerende werkomgeving en in vaardigheden en competenties voor de toekomst. Daarbij passen arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij wat er vandaag nodig is én die rekening houden met de toekomst. Zo bieden we onze medewerkers de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen. Wij bieden jou:
* Op basis van 36 uur per week is het salaris dat je kunt verdienen tot EUR 4.646. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw kennis en ervaring
* 13de maand en vakantiegeld, maandelijks uitbetaald bij je salaris
* 27 vakantiedagen bij een werkweek van 5 dagen en één Diversiteitsdag
* Een moderne pensioenregeling uitgevoerd door BeFrank
* Volop training- en opleidingsmogelijkheden
* NS Business Card 2e klas, waarmee je onbeperkt kunt reizen, ook privé. Reis je liever met eigen vervoer? Declareer dan je kilometers.
* Thuiswerkvergoedingen voor internet en een goede werkplek

Wat je meebrengt
* HBO werk- en denkniveau en tenminste 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van WFM binnen een call center omgeving
* Sterk ontwikkeld analytisch vermogen en cijfermatig inzicht
* Goede advies- en communicatieve vaardigheden en bent in staat op de juiste manier te overtuigen
* Klantgerichte houding en een flexibele instelling

Met deze eigenschappen ben je in staat om complexe vraagstukken op het gebied van WFM te vertalen naar praktische oplossingen en bij te dragen aan een optimale klantbediening.

Met wie je werkt
Naast een uitdagende functie wil je natuurlijk ook weten met wie je gaat samenwerken.

Je wordt onderdeel van het overkoepelende WFM team voor NN Retail, Schade & Zorg. Hieronder vallen de labels NNV, ING, SNS en OHRA. Het team bestaat 15 WFM professionals.
Je werkt verder nauw samen met de Teammanager, Teamleiders, andere staf collega's vanuit Process Management en Opleidingen, en met de collega's van Call, Operations en Claims van het label waarvoor je gaat werken. Binnen Klantcontact & Schadebehandeling werken ruim 850 me-dewerkers waarmee wij 2.2 miljoen klanten bedienen.

NN Retail, Schade & zorg is een organisatie die veel mogelijkheden biedt. Wij moedigen elkaar aan het beste uit onszelf te halen en op onze afdeling heerst een ambitieuze en tegelijkertijd informe-le en collegiale werksfeer. Als je bij ons komt werken zal je aan de slag gaan binnen het bedrijfsonderdeel Schade & Inkomen.

Heb je vragen?
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Meryem Findik, Corporate Recruiter via meryem.findik@nn-group.com

Twijfel jij of je wel 100% aan de criteria voldoet? Dan willen we je aanmoedigen om toch te solliciteren. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke kwaliteiten

Source: Company website
Posted on: 29 Feb 2024
Industry: Insurance
Languages: Dutch, English
Register
117.034 jobs and internships
in 149 countries
Register