Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Jobs > IT/Technologie > Belgien > Brüssel > Angebot aufzeigen 

Business Transformation Partner

Firmennamen nicht gezeigt
Belgien  Brüssel, Belgien
IT/Technologie, Niederländisch, Englisch
5
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

De Business Transformation Partner is verantwoordelijk voor het beheer van de projectportefeuille van een welbepaald departement, waarbij hij functieoverschrijdende en/of complexe programma's implementeert en de vaardigheden van het Transformation team ontwikkelt.
Verantwoordelijkheden:
* Je stelt de business roadmaps op in samenwerking met alle interne stakeholders van het betrokken departement (waarbij je rekening houdt met de functieoverschrijdende impact) om de geïdentificeerde strategische veranderingen aan te pakken.
* Je bepaalt de scope van het programma en de projecten, je analyseert de impact op de verschillende betrokken businesslines om een duidelijk beeld te hebben van de behoeften, de te bereiken doelstellingen en een realistische offerte voor te leggen, en je zorgt voor de nodige middelen om de projecten te realiseren.
* Je controleert de roadmaps/projecten die aan de gang zijn, je deelt de stand van zaken met de stakeholders, om de projecten uit te voeren die aan hen zijn toevertrouwd, volgens een vooraf opgestelde timing, budget en doelstellingen.
* In samenwerking met IT integreer je architectuuraanbevelingen en strategische IT-initiatieven (bijv. cloudmigratie).
* Je identificeert de E2E-businessvaardigheden die nodig zijn om de strategie uit te voeren. Je beheert de transformatiebudgetten (IT + cash) en je bereidt trade-offs voor.
* Je beheert de belangrijkste afhankelijkheden.
* Je controleert de KPI's van het departement transformation.
* Je houdt persoonlijk toezicht op bepaalde programma's met belangrijke stakeholders uit de business en IT in overeenstemming met strategische businessdoelstellingen.
* Je zet het programma zodanig op dat het met succes kan worden gerealiseerd, gesteund door een solide governance en een passende monitoring.
* Je leidt het programma en je voert het actief uit, je doet aanbevelingen, je zoekt alternatieve oplossingen, je houdt het tempo en de dynamiek van het team in stand.
* Je controleert en rapporteert wanneer nodig om ervoor te zorgen dat de deadlines, het budget, de scope, de kwaliteit van de levering, risicobeheer en methodologische en kwaliteitsnormen worden nageleefd.
* In de loop van het programma ondersteun je een effectief projectteam dat focust op de vereenvoudiging van de processen, de klantbeleving en digitaliseringskansen
* Je bevordert de relaties met interne stakeholders en je houdt ze in stand om de verwachtingen te beheren, op risico's te anticiperen en het programma tot een goed einde te brengen.
* Je stimuleert en bevordert de ontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de processen en tools die worden gebruikt om optimale service te verlenen aan de interne klant.
* Je versnelt de Agile mindset, rituelen en tools in de verschillende functies.
* Je zorgt voor de coaching en permanente ontwikkeling van medewerkers om een goed presterend projectteam op te bouwen dat gericht is op de permanente verbetering van de resultaten van zowel processen als vaardigheden en dat voldoet aan de verwachtingen van de organisatie.
* Je neemt actief deel aan het opbouwen van de vaardigheden van het transformatieteam door:
* Je deelt de ervaringen en lessen via praktijkgerichte opleiding, mentoring en deelname aan projectmanagementpraktijk.
* Je stimuleert de transformatie binnen de hele organisatie door als rolmodel te fungeren met hun uitdagingsgerichte, oplossingsgerichte en enthousiaste aanpak om verandering te stimuleren en de waarden van (COMPANY NAME) te benadrukken.
* Je ontwikkelt een vertrouwensrelatie met de belangrijkste stakeholders.
* Je onderhoudt contacten met interne en externe contacten om de wensen van de (business) klant te vervullen en de belangen van de organisatie te verdedigen.
Jouw Profiel

* Je hebt ervaring in project- en programmabeheer (10 jaar)
* Je hebt bewezen ervaring in de verzekeringsbranche (producten, processen, businessoplossingen), vooral in leven en gezondheid
* Je hebt ervaring met presentaties aan het topmanagement
* Je hebt passie voor innovatie, AI, digitaal
* Je hebt ervaring in process management en reengineering
* Je bent een uiterst gemotiveerde self-starter
* Je bent een klantgerichte, resultaatgerichte problem solver
* Je hebt sterke analytische vaardigheden met een goed holistisch beeld
* Je streeft naar eenvoud en de vereenvoudiging van complexe concepten
* Je hebt vaardigheden als influencer, facilitator en communicator (zowel schriftelijk als mondeling)
* Je bent veranderingsgericht en je kan omgaan met druk
* Je hebt samenwerkingsvaardigheden en teamspirit
* Masterdiploma
* Certificaat in programmabeheer
* Je bent tweetalig Nederlands/Frans en spreekt vloeiend Engels
Over (COMPANY NAME)

Bij (COMPANY NAME) willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang.

Als verzekeraar is (COMPANY NAME) Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's.

Bij (COMPANY NAME) wijzen wij alle vormen van oneerlijke of onwettige discriminatie af. Meer info in ons Diversiteits- en Inclusiebeleid.

Over de entiteit

In België is (COMPANY NAME) marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten.

Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One (COMPANY NAME). Alles wat we doen, daar staan we als één team achter.
Wat we aanbieden

Een mooie beloning voor je harde werk
Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques.

Alle voordelen van werken bij een verzekeraar
Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten.

Een job die zich aanpast aan je leven en dromen
Met tot 35 vrije dagen per jaar om uit te rusten van je enthousiaste inzet, thuiswerkmogelijkheden, sportvoorzieningen en opleidingen zorgen wij dat je mentaal, fysiek en professioneel in topvorm blijft

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 29 Mär 2024
Bereich: Versicherung
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
116.380 Jobs und Praktika
in 149 Länder
Registrieren