Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Praktika > Marketing > Niederlande > Angebot aufzeigen 

Stage: Marketing Communicatie & Events (meewerkstage)

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Niederlande
Praktikum, Marketing, Niederländisch, Englisch
18
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Bedrijfsomschrijving:

Een duurzame, winstgevende en aangename toekomst voor een melkveehouder door robotisering, engineering en boerenkennis te combineren, daar geloven we in.
Dat begon ruim 75 jaar geleden met een droom van twee broers in Maassluis. Sindsdien zijn we innovatieve koploper in geautomatiseerde systemen voor melkveehouders over de hele wereld. Met 2300 gespecialiseerde professionals werken we constant aan nieuwe agrarische revoluties. Dat doen we nog steeds vanuit onze Campus in Maasluis, het gebouw met de hoogst haalbare duurzaamheidsprestaties van Nederland, maar ook wereldwijd. Met als doel, melkveehouden voor een volgende generatie (ook) interessant te maken.

Vacatureomschrijving:

Volg jij een studie in de richting van Marketing, Communicatie, Event Management of een andere gerelateerde opleiding (HBO/WO)? Wil jij je bezighouden met het organiseren van toffe events en beurzen? Meewerken in het Marketing Team van Cluster Benelux (COMPANY NAME)? Lees dan snel verder!
(COMPANY NAME) is een internationaal bedrijf met bijna meer dan 2000 medewerkers over de hele wereld! Tijdens deze stage kom je te werken in het Marketing Team van Cluster Benelux (COMPANY NAME). Het Marketingteam zorgt ervoor dat alle events, publicaties, meetings, nieuwsbrieven, social media-activiteiten en campagnes van (COMPANY NAME) in de Benelux goed worden ontwikkeld en georganiseerd. We staan dagelijks in contact met onze marketeers op de (COMPANY NAME) Centers van de Benelux en leveren hen support in marketingzaken.

Praktische informatie:
* Dit is een meewerkstage;
* Je bent per september 2024 beschikbaar voor 6 maanden (eerder starten is mogelijk);
* Je kan tenminste 32 uur per week besteden aan je stage;
* Je spreekt zowel Engels als Nederlands.

Functie-eisen:

Tijdens jouw stage ondersteun je dus het Marketing Team bij alle activiteiten! Je bent bezig met verschillende werkzaamheden zoals:
* Het maken van briljante content en het verspreiden daarvan via verschillende kanalen zoals: nieuwsbrieven, publicaties (online en offline) en social media;
* Meedenken over marketingcampagnes voor (COMPANY NAME) producten en services;
* En de tofste uitdaging van deze stage? Het organiseren van events en beurzen; ondersteuning bij lokale events en de realisatie van twee grote beurzen in Nederland samen met het team!
Functie eisen:
* * Je bent een écht organisatietalent;
* * Je bent proactief en werkt gestructureerd;
* * Je bent communicatief vaardig;
* * Je beschikt over een goed portie humor 😉.
Meet & Greet dagen
Zet 17, 18 en 19 juni alvast met potlood in de agenda, dan organiseren we de eerste kennismakings gespreken tussen studenten en stagebegeleiders tijdens onze Meet & Greet dagen.

Aanvullende informatie:

Waar kom je terecht?
In een jong, ambitieus en flexibel team met ieder zijn of haar eigen specialisatie. Als team werken we samen om onze doelstelling te behalen maar we vinden het vooral belangrijk dat we dit met plezier doen en elkaar ondersteunen waar nodig, en dát binnen een internationaal bedrijf dat wordt gedreven door innovatie! Hebben we je al overtuigd? Lees toch nog maar even verder want hiernaast bieden we je het volgende:
* EUR400,- stagevergoeding per maand;
* #FitatLely programma met (online) sportlessen, masterclasses over thuiswerken en andere activiteiten op het gebied van Body, Mind or Food.
* Eventueel een appartement indien de reistijd te lang is;
* Bij (COMPANY NAME) blijven werken na je stage? Zo'n 40% van de stagiaires blijft bij (COMPANY NAME) werken na hun stage! Mogelijkheden genoeg dus!
Klinkt dit als een match? Dan willen wij jou graag leren kennen! Solliciteer direct op onze vacature op de website

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 18 Apr 2024
Stellenangebote: Praktikum
Bereich: Land- / Forstwirtschaft / Umwelt
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
115.736 Jobs und Praktika
in 152 Länder
Registrieren