Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Praktika > Personalwesen > Niederlande > Vlissingen > Angebot aufzeigen 

Lading Inspecteur 5-ploegen (Regio Zeeland)

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Vlissingen, Niederlande
Praktikum, Personalwesen, Niederländisch, Englisch
17
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Bedrijfsomschrijving:

De business line Natural Resources voert havengebonden inspecties en controles uit o.a. ten behoeve van klanten die actief zijn in de olie- en (petro-) chemische sector.
SG
(COMPANY NAME) biedt het meest uitgebreide aanbod van inspectie-, test-, certificerings- en consultancydiensten, aangedreven door de nieuwste technologie en digitale tools. Ons wereldwijde netwerk van deskundigen ondersteunt klanten bij de uitbesteding van laboratoria, grondstoffenlogistiek, geochemie, metallurgie, duurzaamheid en market intelligence om hen te helpen risico's te beperken, geïnformeerde beslissingen te nemen en integriteit te garanderen. Met onze diensten kunnen organisaties zorgen voor duurzame activiteiten en naleving gedurende de levenscyclus, terwijl ze tegelijkertijd de productiviteit, kwaliteit en het vertrouwen van de consument vergroten.

Vacatureomschrijving:

Heb jij rijbewijs B, eigen vervoer en woon je in regio Zeeland of (westelijk) Noord-Brabant? En heb je geen hoogtevrees, watervrees en claustrofobie? Dan is werken als ladinginspecteur misschien wel iets voor jou!

Als ladinginspecteur inspecteer je de vloeibare lading van schepen, tankauto's, landtanks en wagons. De lading bestaat uit een breed scala aan petroleum-/petrochemische producten en gassen.

Je neemt monsters van de lading welke door je collega's in het laboratorium worden geanalyseerd. Verder voer je reinheidsinspecties uit en je doet diverse metingen en kwantiteitsberekeningen. Je hebt contact met verschillende mensen binnen en buiten onze organisatie. Je werkt samen met het laboratorium, de customer serviceafdeling, coördinatoren en collega ladinginspecteurs. Je hebt contact met klanten en de terminals.
Je werkt in 5 ploegen en de inspecties voer je uit op verschillende locaties binnen de havengebieden Terneuzen en Vlissingen.

Functie-eisen:

Heb jij al gewerkt als ladinginspecteur/surveyor in de (petro) chemie? Kom jij jouw expertise inzetten als ladinginspecteur bij (COMPANY NAME)?

Heb je niet gewerkt als ladinginspecteur?
Het vak ladinginspecteur leer je niet op school, bij (COMPANY NAME) leiden we je intern op tot ladinginspecteur.
Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je kan werken met de computer en het Microsoft-officepakket. Je bent in het bezit van VCA of bent bereid dit certificaat te behalen.
De volgende ervaring zien wij graag terug op jouw CV:
* Een afgeronde nautische Mbo- of hbo-opleiding of werkervaring in de logistiek of industrie vinden wij een mooie basis.
* Dit kan ook een leuke baan zijn voor jou als je hebt gewerkt als officier bij de Marine of als 1e stuurman /dekofficier in de (binnen) tankvaart!
Kennis van en ervaring met (petro) chemische producten, inspectietechnieken, apparatuur en internationale inspectiestandaarden is mooi meegenomen!

Aanvullende informatie:

Als je bij ons komt werken bieden wij je een zelfstandige en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke en professionele groei. Naast een marktconform salaris krijg je ook:
* 22 vakantiedagen
* Leaseauto
* Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen (COMPANY NAME)
* Deelname aan de pensioenregeling met vaste medewerker bijdrage van 6%
* Deelname aan het (COMPANY NAME) sport- en fietsplan
Is dit jouw nieuwe baan? Solliciteer snel! Vragen over de vacature? Neem contact op met onze Corporate Recruiter Anne-Martiene Gerritsen 06 - 51209983 of anne-martiene.gerritsen@(COMPANY NAME).com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Ongevraagde toegestuurde cv's aan (COMPANY NAME), zonder schriftelijk verzoek van de corporate recruiter, worden als eigendom van (COMPANY NAME) beschouwd. (COMPANY NAME) is geen enkele vorm van vergoeding verschuldigd voor kandidaten zonder schriftelijk verzoek tot voorstel van de corporate recruiter

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 18 Apr 2024
Stellenangebote: Praktikum
Bereich: Consulting
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
113.715 Jobs und Praktika
in 151 Länder
Registrieren