Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Sales > Netherlands > Amsterdam > View Offer 

Winkelmedewerker Mind Oasis

Company not shown
Netherlands  Amsterdam, Netherlands
Sales, Dutch, English
1
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Vacatureomschrijving:

Om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en de kunst van Soulful living ervaart! Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door iedere dag een unieke merkbeleving te creëren voor zowel de klant als je collega's. Jij neemt klanten mee voor een persoonlijke reis die het welzijn bevordert.
Als Mind Oasis adviseur is het jouw taak om ervoor te zorgen dat elke klant een rode loper behandeling krijgt en de kunst van Soulful Living ervaart! Jij bent degene die de performance op hoog niveau hanteert door iedere dag een unieke merkbeleving te creëren voor zowel de klant als je collega's. Je hebt een passie voor mentale ontspanning, retail en evenementen, en je neemt klanten mee op een persoonlijke reis die het welzijn bevordert. Jouw verantwoordelijkheden in deze functie:
* Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van boekingen en klantervaring te overtreffen;
* Je biedt uitstekende service aan onze klanten en handelt in overeenstemming met het (COMPANY NAME) DNA;
* Je bent het eerste aanspreekpunt van de klant, ook via telefoon en mail;
* Je hebt passie voor de producten, ervaringen en evenementen binnen (COMPANY NAME);
* Je hebt affiniteit met het onderwerp mentale ontspanning en adviseert klanten over onze Mind Oasis-ervaringen;
* Je organiseert en host evenementen in de Mind Oasis;
* Je bent flexibel en veelzijdig in het uitvoeren van taken. Als allrounder begeleid je klanten ook tijdens de rest van hun ervaring in de House of (COMPANY NAME). Naast affiniteit met de Mind Oasis, heb je ook interesse in retail en draag je actief bij aan de verkoop van producten;
* Je rapporteert aan de Mind Oasis Floor Manager.
Voor jou als Mind Oasis advisor is een belangrijke faciliterende en commerciële rol weggelegd. Je fungeert als gastheer/-vrouw om bezoekers de weg te wijzen in onze Oasis en hen mee te nemen op een persoonlijke reis om het welzijn te bevorderen. Je maakt gemakkelijk contact met klanten en helpt altijd op een vriendelijke manier, met aandacht en een glimlach. Je beantwoordt in eerste instantie algemene en praktische vragen en geeft meer informatie over onze filosofie en het concept van de Mind Oasis. Met jouw vaardigheden en kennis adviseer je klanten om te kiezen voor de Mind-Oasis-beleving en het bijpassend product(en) dat perfect aansluit bij hun behoeften.
Je houdt van afwisselende werkzaamheden op een dag. Zo vervul je de rol van belevings- en productadviseur en ondersteun je daarnaast als event host. Als allrounder vorm je een prachtige schakel tussen de verschillende concepten binnen de House of (COMPANY NAME). Je kunt goed overweg met het bedienen van iPads, koptelefoons en geluidssystemen, waarmee je een unieke ervaring creëert.

Functie-eisen:

​​​​In jouw winkel werk je samen met gepassioneerde en enthousiaste collega's. Net als jij, hechten ze veel waarde aan klantenservice van hoge kwaliteit. En dat merk je. Jij bent ook 'one of a kind' door jouw vermogen om een connectie te maken met klanten en ze zich thuis te laten voelen in onze winkels. Daarnaast ben je als winkelmedewerker professioneel en enthousiast over ons merk. Je weet hoe je die enthousiasme kunt delen door onze klanten te laten zien hoe onze producten hen nog beter kunnen laten voelen.
En daarnaast heb je:
* Ervaring in hosting, hospitality of retail is een vereiste;
* De juiste commerciële instelling! Je begrijpt dat het in de House of (COMPANY NAME) draait om boekingen en verkoop, maar dat klanttevredenheid onze hoogste prioriteit heeft;
* Een authentieke persoonlijkheid en oprechte klantvriendelijkheid: jij maakt onze klanten én collega's blij;
* Sterke communicatieve en organisatorische vaardigheden: je durft initiatief te tonen, denkt in oplossingen en legt gemakkelijk contact met anderen
* Technisch onderlegd: je staat te popelen om aan de slag te gaan met nieuwe technologieën;
* Aantoonbare affiniteit met het onderwerp mentale ontspanning;
* Flexibel inzetbaar: je bent beschikbaar om zowel doordeweeks als in het weekend te werken

Source: Company website
Posted on: 15 May 2024
Industry: Consumer Goods
Languages: Dutch, English
Register
110.052 jobs and internships
in 151 countries
Register