Angebot veröffentlichen
de
Angebot aufzeigen
Arbeit > Jobs > Verkauf > Niederlande > Angebot aufzeigen 

Leasing Manager

Firmennamen nicht gezeigt
Niederlande  Niederlande
Verkauf, Niederländisch, Englisch
16
Besuche
0
Bewerbungen
Anmelden

Beschreibung:

Bij Unibail-Rodamco-Westfield (URW) ontwikkelen en exploiteteren we een aantrekkelijke portefeuille van gemengd, duurzaam en premium vastgoed in de meest dynamische steden van Europa en de Verenigde Staten. Wij zijn een toonaangevend vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen, beheren en exploiteren van high-end winkelcentra en kantoorruimtes. Het bedrijf is ontstaan uit de fusie van Unibail-Rodamco en Westfield en heeft een sterke aanwezigheid in Nederland. URW Nederland beheert diverse winkelcentra, waaronder bekende namen als Westfield Mall of the Netherlands en Stadshart Amstelveen. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve, aantrekkelijke en duurzame winkelbestemmingen te creëren, waar consumenten een breed scala aan winkels, horecagelegenheden en entertainmentervaringen kunnen vinden.

Onze regio omvat naast Nederland ook Zweden en Denemarken en daar hebben we 7 'assets' in eigendom en beheer. Hier werken ongeveer 200 mensen samen om onze bestemmingen zo duurzaam mogelijk en optimaal in te richten voor onze gebruikers en bezoekers. Zij staan immers centraal en zijn de katalysator voor de vitaliteit van de gebieden waarin onze locaties zich bevinden.

Over Unibail-Rodamco-Westfield en 'Re-inventing being together'

We denken en ontwikkelen mee met gemeenten en steden over hoe wij mensen opnieuw kunnen verbinden. URW biedt inspirerende plekken en plannen voor stadsvernieuwing die duurzaam zijn en zorgen voor een unieke manier van uitwisseling tussen merken en bezoekers. We zijn toonagevend en weten retail, vastgoed, technolgie en duurzaamheid op de meest geavanceerde manier met elkaar te combineren. Wij dragen als voorlopers in deze dynamische omgeving pro actief bij aan de ecologische transitie van steden.

Wij maken ons Leasing team graag compleet en daarom zijn wij op zoek naar een:

Leasing Manager Amstelveen/Zoetermeer
40 uur per week

De afdeling Leasing is verantwoordelijk voor de strategische visie die ervoor zorgt dat we een markt leidende en aantrekkelijke mix van winkels en restaurants in onze winkelcentra hebben. gericht op constant stijgende kwantitatieve en kwalitatieve doelen.
Voor twee van onze winkelcentra (Amstelveen en Zoetermeer) maak je deel uit van het leasingteam (momenteel bestaand 5 collega's) en ben je verantwoordelijk voor het gehele leasingproces, van het zoeken naar huurders tot en met de ondertekening van de huurovereenkomst, met als doel het vinden, aantrekken en ontwikkelen van de beste retailers voor het winkelcentrum, om zo een steeds toenemende omzetgroei en een unieke klantervaring te genereren.
Als Leasing Manager is het je belangrijkste verantwoordelijkheid om nieuwe huurders voor de winkelcentra te vinden, aan te trekken en met hen te onderhandelen, maar ook om relaties te onderhouden en opnieuw te onderhandelen over huurcontracten met onze bestaande huurders. Je krijgt de kans om relaties op te bouwen binnen de retailsector en om dagelijks je verkoop- en onderhandelingsvaardigheden te gebruiken. Je rapporteert aan de Portfolio Leasing Manager.

Wat zijn je voornaamste werkzaamheden?

* Je houdt jezelf voordurend op de hoogte van de concepten en trends binnen de retail, alsmede het koopgedrag van klanten;
* Je onderhandelt met zowel bestaande als nieuwe huurders;
* Je creeert, onderhoudt en ontwikkelt goede relaties met bedrijven/mensen die belangrijk zijn of kunnen zijn of worden voor activiteiten van URW ;
* Je analyseert belangrijke gegevens over huurcontracten en verkoopprestaties van huurders ;
* Je hebt veelvuldig contact met collega's van andere afdelingen om de deal en uitwerking daarvan zo goed als mogelijk te maken ;

Wij verwelkomen heel graag betrokken en gepassioneerde mensen, die positieve energie uitdragen en zin hebben om te groeien binnen een internationale omgeving. Samenwerken, innoveren en successen behalen staan bij ons centraal .

Unibail-Rodamco-Westfield bevordert gelijke kansen, evenals diversiteit aan profielen, ervaringen en vaardigheden. Wij geloven dat diversiteit een belangrijke rol speelt in het succes van ons bedrijf en streven ernaar een omgeving te creëren die individuele verschillen respecteert, waardeert, viert en optimaal benut.

Als onderdeel van het dynamische team van leasing managers zijn we op zoek naar iemand die voortdurend streeft naar ontwikkeling, gemotiveerd is door te werken aan duidelijke doelen en er alles aan doet om deze te overtreffen. Je houdt van ondernemen en krijgt energie van het signaleren van kansen, het ontwikkelen van de winkelcentra van de toekomst en het vinden van innovatieve oplossingen. Je gedijt goed in onderhandelingssituaties en argumenteren en anderen overtuigen zit in je natuur.

Jij bent de juiste kandidaat voor deze functie als je:

* Een Bachelor in bedrijfskunde of aanverwante studierichting hebt;
* Enige ervaring hebt in de detailhandel, vastgoedsector of horecabranche;
* Enige ervaring hebt in B2B verkoop ;
* Goed kan onderhandelen;
* Vaardig bent in het opbouwen van relaties en een oplossingsgerichte houding hebt ;
* Je goed in teamverband kan werken;
* Je projectmanagementvaardigheden bezit ;
* Financiele en analystische vaardigheden bezit ;
* Gedreven en verantwoordelijk bent en die verantwoordelijkheid ook neemt ;
* Je zowel vloeiend Nederlands én Engels spreekt ;

Wat kan ik verwachten met betrekking tot de procedure?

De procedure bestaat uit 3 gesprekken :
Eerste gesprek : Hiring Manager & HR Manager NL
Tweede gesprek : Twee van je mogelijk nieuwe collega's
Derde gesprek : Leasing Director
Er wordt door ons altijd een persoonlijkheids- en vaardigheidstest afgenomen. Tenminste een van de gesprekken zal face-to-face plaatsvinden op kantoor in Amstelveen of in the Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Onze arbeidsvoorwaarden

* Competitief salaris, passend bij je ervaring;
* Aantrekkelijke bonusregeling, afhankelijk van je bedrijfs- en individuele resultaten;
* Hybride werken, op de verschillende locaties én thuis;
* Part-time werken (32u per week) iso ok mogelijk ;
* Een leuke werkplek in een gloednieuw kantoor;
* 32 vakantiedagen op basis van een fulltime (40u) dienstverband;
* Laptop en mobiele telefoon;
* Een lunchvergoeding van EUR 2,- per dag;
* Toegang tot de URW Academy voor je professionele ontwikkeling;
* Reiskostenvergoeding van EUR 0,32 ct per km, of NS business card;
* Korting op sporten via Bedrijfsfitness Nederland of Onefit;
* Korting op VGZ (groep) zorgverzekering;

Locatie

Stadshart Amstelveen, Rembrandtweg 41a te Amstelveen

Quelle: Website des Unternehmens
Datum: 31 Jan 2024
Bereich: Grundstoffe / Konstruktion
Dauer: 7 Monate
Sprachkenntnisse: Niederländisch, Englisch
Anmelden
114.246 Jobs und Praktika
in 150 Länder
Registrieren