Publish an internship
en
View Offer
Work > Jobs > Legal > Belgium > Mechelen > View Offer 

Publishing Coordinator

Company not shown
Belgium  Mechelen, Belgium
Legal, Dutch, English
11
Visits
0
Applicants
Register

Job Description:

Leg je graag contacten en hou je ervan je netwerk uit te breiden? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdagende job binnen een multinational die je de nodige vrijheid geeft?
Dan kan dit iets zijn voor jou!

Waar kom je terecht?
De Legal & Regulatory Benelux divisie richt zich op de fiscale, juridische en overheidssegmenten door hoogwaardige informatie- en softwareoplossingen te bieden die zijn geïntegreerd in de workflow van onze klanten. Dit doen we vanuit onze vier kernwaarden: Focus on customer success; make it better; aim high and deliver en win as a team.
Binnen onze Business Unit Legal & Regulatory ben je als Publishing Coordinator verantwoordelijk voor het strategische luik van auteursmanagement en de coördinatie van het content portfolio voor onze legal publicaties (print en digitaal). Je komt terecht in een team van 9 collega's en werkt vanuit onze hoofdzetel in Mechelen in combinatie met flexibele thuiswerkmogelijkheden.

Wat houdt dat precies in?
* Je beheert en coördineert een portfolio van de legal publicaties en bouwt dit samen met de uitgever verder uit.
* Je coacht en ondersteunt auteurs en redacties. Samen zorgen jullie ervoor dat de publicaties beantwoorden aan de noden van onze klanten.
* Je bouwt en onderhoudt een netwerk van auteurs en experten en doet actief aan prospectie.
* Je bent het aanspreekpunt voor inhoudelijke klantenvragen, die je beantwoordt aan de hand van onze informatieoplossing, samen met de auteurs en redacties.
* Je ondersteunt innovatieve projecten, waarbij we online content naar een next level brengen door gebruik te maken van gespecialiseerde technologie.

Jouw profiel
* Je behaalde een Bachelor diploma Recht of Rechtspraktijk of een Master diploma in andere richtingen (Communicatie, Geschiedenis, Politieke Wetenschappen, ...) of je bent gelijkwaardig door ervaring. Young graduates zijn ook welkom.
* Je zoekt graag naar oplossingen en gaat graag autonoom te werk.
* Je bent energiek, communicatief en legt graag contacten met klanten. Jouw professionele houding maakt dat je makkelijk relaties opbouwt en kan onderhouden.
* Je houdt er van nauwkeurig te werk te gaan en staat in voor de administatieve opvolging klantendossiers.
* Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en een goede basis in Frans. Kennis van een andere Europese taal is een pluspunt.

What's in it for you?
Een marktconforme verloning, aangevuld met tal van extralegale voordelen (maaltijdcheques, ecocheques, groepsverzekering, benefits for work,…), ruim voldoende vakantiedagen, een goede work-life balans. Je komt terecht in een enthousiast en leergierig team waar ruimte is voor zelfstandig werken.
Wij werken met glijdende uren en hebben een flexibele thuiswerkpolicy. Hierdoor kun je tot 3 dagen van thuis uit werken (ook post-covid)!
(COMPANY NAME) investeert permanent in de groei en de competenties van zijn medewerkers en wil hen volop de kans geven zich te ontplooien. Ontdek meer troeven van (COMPANY NAME) op www.(COMPANY NAME).be.

Vragen?
Neem contact met de recruiter op silvie.roelans@(COMPANY NAME).com

Source: Company website
Posted on: 30 Apr 2024
Industry: Information Technology
Languages: Dutch, English
Register
116.166 jobs and internships
in 151 countries
Register