Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Medicina/Salute > Paesi Bassi > Offerta 

Analist Microbiologie

Azienda non indicata
Paesi Bassi  Paesi Bassi
Medicina/Salute, Olandese, Inglese
5
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Bedrijfsomschrijving:

(COMPANY NAME) Nederland B.V. heeft haar diensten ondergebracht in 10 businesslijnen, waarvan Health&Nutrition - Agricultural Food and Life in Spijkenisse zich onder meer bezighoudt met de kwaliteitscontrole(s) van voedingsmiddelen en landbouwgrondstoffen.
In ons laboratorium in Spijkenisse wordt een verscheidenheid aan voedingsmiddelen en grondstoffen onderzocht op een veeltal parameters. Er wordt zowel gewerkt met traditionele als moderne analysetechnieken. Veelal uitgevoerd onder ons ISO 17025 accreditaat.

Vacatureomschrijving:

Wil jij een belangrijk steentje bijdragen aan de voedselveiligheid van Nederland? Kom werken als Analist Microbiologie in het (COMPANY NAME) voedingsmiddelen laboratorium in Spijkenisse! In ons laboratorium werken we volgens klassieke methode en innoveren naar nieuwe technieken doen we ook!

Als Analist Microbiologie ga je in ons voedingsmiddelen laboratorium microbiologische analyses uitvoeren en beoordelen. Het merendeel van de analyses die jij uitvoert hebben te maken met voedselveiligheid. Ook onderzoek je water monsters op de aanwezigheid van Legionella. Analyses voer je uit volgens planning en tussendoor verwerk je spoedaanvragen. Je werkt volgens de geldende kwaliteits-, veiligheids- en werkvoorschriften en procedures. Routinewerk dat zo gespecialiseerd is dat het nooit saai wordt!

Je gaat dit natuurlijk niet alleen doen. In het (COMPANY NAME) laboratorium in Spijkenisse maken Section leader Caglar en 15 andere collega's graag kennis met jou! Jullie werkzaamheden zijn o.a. het voorbereiden en inzetten van monsters, het evalueren van platen en determineren van micro-organismen. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het op een correcte manier gebruiken van apparatuur, methodes en faciliteiten op het laboratorium.

De werktijden in dit (COMPANY NAME) laboratorium zijn van 08.00 tot 16.30, op vrijdagen begin je om 07.00 uur.

Functie-eisen:

Wat petrischalen, stoven en bacteriën zijn hoeven wij jou niet uit te leggen! Jij hebt namelijk al gewerkt in de functie van Analist Microbiologie. Als je jouw werkervaring hebt opgedaan in een voedingsmiddelen laboratorium dan is dat helemaal mooi meegenomen.

Wat wij graag terug zien op jouw CV:
* Een afgeronde MLO-opleiding in de richting van microbiologie.
Dit is ook een leuke baan voor jou als je nog geen werkervaring hebt maar je hebt wel je MLO diploma op zak en stage gelopen in een laboratorium. Wij leren je graag alle kneepjes van het vak!

Aanvullende informatie:

Als je bij ons komt werken bieden wij je een zelfstandige en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid. Wij besteden veel aandacht aan persoonlijke en professionele groei. Naast een marktconform salaris krijg je ook:
* 32 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
* Mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen (COMPANY NAME)
* Deelname aan de pensioenregeling met vaste medewerker bijdrage van 6%
* Deelname aan het (COMPANY NAME) sport- en fietsplan
Is dit jouw nieuwe baan? Solliciteer snel! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met John Meijdam, john.meijdam@(COMPANY NAME).com of 0651810700

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 27 Feb 2024
Settore: Consulting
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
116.412 lavori e stage
in 149 Paesi
Registrati