Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Management > Paesi Bassi > Amsterdam > Offerta 

Channel Manager Trade / Wholesale

Azienda non indicata
Paesi Bassi  Amsterdam, Paesi Bassi
Management, Olandese, Inglese
12
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Onze missie is om (COMPANY NAME) - het merk en het product - beschikbaar te maken voor iedereen, overal en op elk moment.
Ben jij degene die ons Wholesale (groothandel) kanaal naar het volgende strategische niveau kan tillen? Als lid van het (COMPANY NAME) Out of Home team ben je als energieke en ambitieuze Channel Manager Wholesale verantwoordelijk voor het neerzetten - en uitvoeren - van de strategische richting die bepalend is voor duurzame en winstgevende groei in het groothandelskanaal.
Deze strategie moet winstgevend en efficiënt zijn en daarnaast voor een continue lange termijn ontwikkeling zorgen van het merk (COMPANY NAME) binnen de diverse subkanalen. Je vertaalt deze strategie door richting je team en andere interne afdelingen waaronder het On Premise (Horeca, clubs, festivals, events) en Insights team.
Beschik jij over de juiste strategische en people management vaardigheden en werk jij met een enorme drive, kun je je identificeren met het merk (COMPANY NAME) en pas je perfect in die ondernemende en levendige organisatie die (COMPANY NAME) is?
Solliciteer dan nu!VERANTWOORDELIJKHEDEN

Wat zijn jouw sterke punten?

Alle verantwoordelijkheden die we jou toevertrouwen:Uitvouwen
*

STRATEGIE

Je bent de bepaler van de Out of Home Wholesale strategie als onderdeel van de Off Premise mission map en het lange termijn plan van RBNL. Deze strategie dient ook als leidraad voor de partnerships met klanten en de verdere bewerking van de kanalen. Een goede relatie en frequent contact met het HQ team (Global Off Premise) is essentieel om kennis te verbreden en de strategie aan te scherpen.
*

STRATEGISCHE PARTNERS

De samenwerking met een aantal strategische partners heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. De basis staat, en nu is het aan jou om deze partijen naar een volgend level te bewegen. De focus ligt hierbij op het gezamenlijk winnen van nieuwe distributie en het voller maken van bestaande klanten middels optimalisatie van een brede range aan sales drivers.
Daarnaast leid je als Channel Manager de ontwikkeling op een aantal relevante strategische vraagstukken, zoals de invoer van statiegeld en de verduurzaming van de keten. Uiteraard dient dit plaats te vinden binnen de kaders van de commerciële doelstellingen van RBNL.
Je bent in staat om de relaties met onze klanten te onderhouden en verder te versterken. Je schakelt moeiteloos met de diverse disciplines aan klantzijde, waardoor een intensieve samenwerking ontstaat.
*

LEIDERSCHAP

Als Channel Manager heb je de verantwoordelijkheid op People Management in de vorm van twee direct reports. Je coacht de (key) accountmanagers naar hun peak performance en je zorgt dat zij zich maximaal ontwikkelen.
*

ONDERHANDELEN

Jij bent verantwoordelijk voor het sluiten van de jaardeals bij jouw klanten met een maximaal omzet & distributie resultaat tot gevolg, zowel voor de klant als voor (COMPANY NAME). Hiervoor maak je gebruik van je overtuigingskracht en je goede begrip van de marktdynamiek.
*

SAMENWERKEN

De business met de groothandels is de basis om met een breed arsenaal aan (key) accounts in verschillende kanalen te kunnen samenwerken. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om via de groothandels inzicht te verkrijgen in de ontwikkeling van diverse kanalen, voornamelijk On Premise, en om zo bij te dragen aan de distributie (REACH) doelstellingen van RBNL. Om hier op een duurzame manier aan te bouwen, is een intensieve samenwerking met On Premise cruciaal. De Channel Manager bezit over een breed begrip van de On Premise strategie en plannen, en bouwt goede relaties op met diverse stakeholders.
Ook de samenwerking met Business Insights is essentieel, om de data gedreven inzichten te kunnen doorvertalen in accountplannen of om de Wholesale strategie aan te scherpen

ERVARING

Jouw kennis- en expertisegebieden

wat het belangrijkste is voor deze baan:

*
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-diploma
*
Je hebt rond 5 - 7 jaar ervaring in account/channel management binnen de FMCG, bij voorkeur aan de fabrikantzijde
*
Ambitieus, energiek en een teamplayer
*
Je bent een verbinder die zowel intern als extra een ster speler is in de samenwerking
*
Overtuigingskracht en een goed begrip van de marktdynamiek
*
Fluency in Dutch & English is mandatory to this position
*
Reizen 20-30%
VANUIT HIER WERK JE

AmsterdamNoord Holland, Nederland

NetherlandsRed Bull NetherlandsKOM BIJ ONS TEAM

Heb jij het in je?

In je sollicitatie willen we je persoonlijke stijl zien in zowel je CV als motivatiebrief: wat motiveert je en waarom denk je dat jouw volgende uitdaging bij ons moet zijn

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 27 Feb 2024
Settore: Agroalimentaria
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
114.377 lavori e stage
in 149 Paesi
Registrati