Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Stage > Marketing > Paesi Bassi > Leusden > Offerta 

Intern Marketing Lifestyle

Azienda non indicata
Paesi Bassi  Leusden, Paesi Bassi
Stage, Marketing, Olandese, Inglese
16
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

YOUR MISSION

Wil je werken in een jonge, dynamische en internationale omgeving? En gaat je hart sneller kloppen van fashion, sport en het samenwerken met creatives en artiesten? Dan zit je bij (COMPANY NAME) goed! Word onderdeel van ons succesvolle Benelux team in Leusden. Wij zoeken momenteel een:

STAGIAIR(E) MARKETING LIFESTYLE

Wat ga je bij ons doen?
Bij ons krijg je een leerzame stageplek, ter ondersteuning van het Lifestyle Marketing team. Deze afdeling focust zich op fashion en sneakers. Jij gaat je bezig houden met de volgende werkzaamheden:

* Ondersteuning bij (COMPANY NAME) Lifestyle campagnes
* Ondersteuning bij (COMPANY NAME) Lifestyle events
* Afstemming met PR-bureau, retailers en klanten
* Behandeling aanvragen pers of klanten, telefonisch of per mail
* Samenstellen van reports
* Opvolging van orders voor retailers, (COMPANY NAME) influencers en artiesten
* Algemene ondersteuning marketingafdeling

YOUR TALENT

Wat breng jij mee?
Jij herkent jezelf hierin:

* Enthousiast en flexibel
* Gedreven en stressbestendig; jij kunt meerdere ballen in de lucht kunnen houden en kan goed werken onder tijdsdruk
* Servicegericht en representatief
* Initiatief kunnen nemen en creatief durven zijn binnen de organisatie
* Verantwoordelijkheid nemen en zelf dingen naar je toe trekken
* Affiniteit met de lifestyle - en sneakermarkt
* In bezit van rijbewijs B
* Goede beheersing van de Nederlandse taal
* Jij bent een 3e of 4de jaars hbo of wo student. Het gaat hier om een meewerkstage. Mocht je toch op zoek zijn naar een afstudeerstage, wees dan bewust dat je bij deze stage minimaal 85% van de tijd meewerkt en dat het afstuderen voornamelijk in eigen tijd moet gebeuren.

Wat bieden wij?
Als je een flexibel, open-minded en toegewijd persoon bent, biedt (COMPANY NAME) interessante mogelijkheden. Wij werken met meerdere stagiaires in een jong en hardwerkend team. Een aantal van onze collega's zijn hier na hun stage komen werken.

Naast hard werken maken wij ook tijd voor gezamenlijke sportieve activiteiten. Zo organiseren we graag een potje padel, lesje yoga, bootcamp of een HYROX workout. Én hebben we een samenwerking met fitnessbedrijf Theo Meijer Sport. Ga jij de uitdaging aan?! En niet onbelangrijk: ook is er een stagevergoeding.

De stage duurt ongeveer 6 maanden voor 40 uur per week en start in augustus/ september 2024. De officiële startdatum wordt in overleg met jou bepaald.

Over ons
(COMPANY NAME) is een van de grootste sportmerken ter wereld die schoenen, kleding en accessoires ontwerpt en ontwikkelt. Het begint in sport en eindigt in fashion. (COMPANY NAME) biedt sportproducten en door sport geïnspireerde lifestyle producten in categorieën zoals Voetbal, Running, Training, Fitness, Golf, Lifestyle en Motorsport.

Wij hebben waarden als creativiteit, duurzaamheid en vrede hoog in het vaandel staan en dit passen we toe in onze manier van werken. Wij verwachten van onze werknemers dat zij op een eerlijke, positieve en creatieve manier beslissingen nemen om op deze wijze onze doelstellingen te bereiken.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over deze stage, dien dan direct je motivatie en CV in via de sollicitatie button en hopelijk ontmoeten we je snel!

SPEED & SPIRIT is what we look for in our candidates, defined by some simple values that inspire us to BE DRIVEN in our performance, BE VIBRANT in our sporting legacy, BE TOGETHER in our team spirit, and BE YOU to let our individual talent and experience shine. Applying for a job at (COMPANY NAME) is easy. Simply click APPLY ONLINE and follow the steps to upload your application

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 18 Apr 2024
Tipo di impiego: Stage
Settore: Sport
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
113.974 lavori e stage
in 151 Paesi
Registrati