Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Relazione Pubbliche > Repubblica Ceca > Offerta 

Obchodní zástupce pro Rychnov nad Kn??nou, ?umperk, Svitavy a Ústí nad Orlicí

Azienda non indicata
Repubblica Ceca  Repubblica Ceca
Relazione Pubbliche, Ceco
10
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Jako obchodní zástupce (COMPANY NAME) budeš neodmyslitelnou součástí našeho úderného obchodního týmu. Hledáme osobu s vášní pro vyjednávání, obchod v oblasti tradičního i moderního trhu a čerpacích stanic, ale v neposlední řadě zápalem pro naši značku. Zároveň hledáme někoho se smyslem pro analytické myšlení, nadšením pro čísla a jejich interpretaci. Obchodní zástupci společnosti (COMPANY NAME) dosahují cíle v oblasti prodeje, umísťování POS materiálu, budují aktivní vztah se zákazníkem a to dennodenně s úsměvem na tváři. Hledáme někoho, kdo ví, co je to jít k jednomu společnému cíli, ale zároveň ví, co znamená přinést " do toho " kousek sebe. V neposlední řadě hledáme člověka, který se cítí jako ryba ve vodě v následujících oblastech.ZODPOVĚDNOSTI

Oblasti, ve kterých jsi silný

Zodpovědnosti, které ti svěříme:rozbalit vše
*

Smysl pro obchod

Pro obchod jsi se narodil/a! Zajišťování distribuce, viditelnosti a budování značky skrze každodenní kontakt se zákazníky tradičního trhu i moderního trhu a čerpacích stanic je pro Tebe denním chlebem a radostí. Ve svěřeném regionu neseš odpovědnost za plnění obchodních i marketingových plánů.
*

Zodpovědnost a spolehlivost

Jsi veskrze zodpovědný člověk, který přistupuje k prostředkům firmy jako k svým vlastním. Jakékoliv problémy řešíš samostatně a proaktivně. Chceš se ve svých silných stránkách neustále rozvíjet a myslet na svůj osobní i profesionální rozvoj.
*

Komunikace

V oblasti Rychnov nad Kněžnou, Svitavy, Šumperk a Ústí nad Orlicí už delší dobu působíš, takže navazování obchodních vztahů je pro Tebe přirozenou součástí pracovní náplně. Své klienty považuješ za partnery a kladeš důraz na dlouhodobou spolupráci a zabezpečování nárůstu prodejů. Zároveň Tě baví pracovat v mladém a dynamickém kolektivu.
*

Inovace

Chceš se stát silným článkem již fungujícího týmu, na který se mohou ostatní vždy spolehnout. Buduješ svůj přirozený talent a rád/a věci posouváš dál, dáváš jim "něco ze sebe". (COMPANY NAME) kultura i produkty jsou Ti více než blízké.

ZKUŠENOSTI

Tvé znalosti a dosavadní praxe

klíčové pro tuto pozici:

*
Máš řidičský průkaz skupiny B a jsi aktivním řidičem.
*
Máš bydliště v regionu okolo Ústí nad Orlicí.
*
Máš ukončenou alespoň střední školu s maturitou.
*
Máš analytické a strategické myšlení.
*
Umíš pracovat s balíčkem MS Office.
*
Cestování 90-100%
KDE BUDEŠ PRACOVAT

Ústí nad OrlicíPardubický kraj, Česká republika

Czech RepublicRed Bull Czech RepublicSTAŇ SE SOUČÁSTÍ TÝMU

Máš to, co potřebujeme?

V tvé žádosti tě chceme poznat jako člověka, tvou osobnost, co tě motivuje i zajímá a proč myslíš, že my jsme pro tebe to pravé

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 16 Apr 2024
Settore: Agroalimentaria
Lingue: Ceco
Registrarsi
111.740 lavori e stage
in 150 Paesi
Registrati