Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Logistica/Supply Chain > Svezia > Offerta 

Gruppchef Site Support & SHE, Site OSD

Logistica/Supply Chain, Svedese, Inglese
9
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Är du driven och målinriktad, med erfarenhet av att leda? En person som gärna inspirerar och vägleder andra? Vi söker en förändringsbenägen, engagerad och strategisk ledare till rollen som gruppchef inom sektion Site Support & SHE!

SITE OSD (Oral Solid Dosage) tillverkar orala läkemedel i form av granulat, pellets, tabletter och kapslar som sedan packas och distribueras till mer än hundra marknader över hela världen. Vi räknas till en av världens största fabriker för tillverkning av tabletter och kapslar, med en volym på ca 12 miljarder per år. Vi tillverkar flera av AstraZenecas största produkter och är dessutom lanseringsenhet för nya orala beredningar.
Site Support & SHE stödjer alla sektioner inom OSD genom att stötta och leda olika verksamhetsinitiativ och tvärfunktionella verksamhetsprojekt, med administrativ kompetens, tillverkningsdokumentation, inköp av förbrukningsvaror och koordinering av t ex inspektioner, avvikelser, utbildningar samt GMP-frågor.
Trots att vi har många olika arbetsuppgifter och roller inom vår sektion så känns det alltid vänskapligt och inkluderande. Vi delar med oss av kunskaper och erfarenheter och vi lyfter varandra att bli vårt bästa.

Din roll
Vi söker nu en Gruppchef, primärt inom Formuleringen, men hela site OSD kommer att vara din spelplan. Du rapporterar till Site Support & SHE Lead men du kommer att sitta i Ledningsgruppen för PET (Process Execution Team) Granulation & NPI och driva delar av PET:ets strategiska arbete.
I den här rollen kommer du ha direkt personalansvar för ca 10-15 medarbetare och du ansvarar för att verksamheten drivs enligt Good Manufacturing Practice (GMP) samt Säkerhet, Hälsa och Miljö (SHM). Du är ansvarig för att kvalitet, leveransservice och ekonomi styrs mot uppsatta mål och att de uppfylls på ett sätt som är förenligt med företagets policys.
Du säkerställer kompetensutveckling inom verksamheten, som omfattar såväl produkt, teknik, process, SHM och kvalitet.

Din roll kommer också innefatta projekt och sponsorskap och vi förutsätter att du har erfarenhet av Strategy Deployment och Change Management. Då teamet är ansvarigt för många olika processer och rollen är komplex så bör du ha erfarenhet från olika delar av tillverkning så som Quality, Processteknik, Produktion eller Underhåll. Det är också meriterande om du arbetat på olika Siter/tillverkningsenheter.

Vi förutsätter
* Naturvetenskaplig högskoleutbildning eller erfarenhet från läkemedelstillverkning.
* Goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalledning
* Coachande ledarskap och agerar som förebild i Lean Ledarskap
* Goda kunskaper i cGMP och SHM
* Duktig kommunikatör i tal och skrift, både på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen krävs att du har ett genuint intresse av människor och förmåga att engagera och motivera andra. Du har lätt för att samarbeta och agerar med integritet.

Varför (COMPANY NAME)?
Vi på (COMPANY NAME) har en hög ambition och en tydlig strategi om hur vi når dit. Det ger oss en klar bild över riktningen för den roll vi tar på oss. Vårt fokus på tillväxt och innovation betyder att det alltid finns spännande och innovativa produkter att kvalitetssäkra när vi tar våra produkter ut på den globala marknaden.
Bli en del av vår miljö, full med expertis och briljans - med tro att bra alltid kan bli bättre. Det betyder att vi söker möjligheter för att addera värde, vi utnyttjar vetenskapen för att förutse risker. En plats där vi ständigt främjar innovation för att hitta nya och bättre sätt att försäkra oss om att vi förbättrar resultaten för våra patienter.
Läs gärna mer om oss och våra förmåner på hemsidan https://www.(COMPANY NAME).se/karriar.html samt se filmen "Join our Global Operations teams" på vår YouTube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=-7MsOFlEsmw

Välkommen att bidra i ett team som gör skillnad för andra människors liv. Skicka in din ansökan, senast den 2024-05-14
Undrar du något? Tveka inte att höra av dig till Susanna Gilled på tel. 072-230 85 71.
Intervjuer kan komma att ske löpande under annonseringsperioden.

Date Posted30-apr.-2024

Closing Date14-maj-2024

Our mission is to build an inclusive and equitable environment. We want people to feel they belong at (COMPANY NAME) and Alexion, starting with our recruitment process. We welcome and consider applications from all qualified candidates, regardless of characteristics. We offer reasonable adjustments/accommodations to help all candidates to perform at their best. If you have a need for any adjustments/accommodations, please complete the section in the application form

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 01 Mag 2024
Settore: Salute
Lingue: Svedese, Inglese
Registrarsi
117.408 lavori e stage
in 149 Paesi
Registrati