Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Media Digitali > Svezia > Stoccolma > Offerta 

Client Manager Online Video (f\/m\/d)

Azienda non indicata
Svezia  Stoccolma, Svezia
Media Digitali, Svedese, Inglese
12
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Client Manager Online Video (f/m/d)

Huvudsakliga ansvarsområden

* Ta fullt ansvar för våra byråpartners och arbeta proaktivt med att utöka och fördjupa dessa samarbeten inom videoannonsaffären.

* Förmedla vikten av Brand Safety och Brand Suitability på YouTube och hur dessa faktorer bidrar till en framgångsrik annonsstrategi.

* Skapa inspirerande och effektiva säljpresentationer för våra annonsprodukter som tydligt visar värdet och potentialen med våra lösningar.

* Identifiera och utveckla nya försäljningsmöjligheter genom aktivt nätverkande och etablera

* Kontinuerlig nyhetsbevakning kopplat till YouTubes plattformar för att kunna erbjuda de mest aktuella och effektiva annonslösningarna till våra kunder.

* Genomföra utbildningar och workshops för att höja kompetensen inom reklamförsäljning på YouTube och stärka vårt team och våra partners.

Vem tror vi att du är?

* För att du ska trivas som Client Manager Online Video hos oss ser vi att du är en person som trivs i en dynamisk och miljö där eget ansvar kombineras med samarbete både inom och utanför teamet.

* Vi vill att har erfarenhet inom försäljning gentemot mediebyråer. Det är meriterande om du även har kunskap om linjär TV.

* Du är skicklig på att bygga relationer och skapar en djup förståelse för kundens behov för att driva affär från start till mål. Med nyfikenhet, ambition och kreativitet bygger du nya kundstrategier och utvecklar befintliga.

* God kommunikationsförmåga.

* Flytande i svenska och engelska- både tal och skrift.

Om We Are Era

We Are Era hjälper Europas ledande annonsörer att maximera deras relevans genom kreativa kampanjer och strategier över alla sociala medier. Vi brinner för både våra kreatörer och artister, såväl som för våra kunder. We Are Era är ett dotterbolag till RTL Group och finns representerade på sju kontor i Europa.

Link copied to the clipboard. Added to watchlist. Removed from watchlist.
Recruiting
I am looking forward to your application.

FAQ

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 30 Apr 2024
Settore: Media / Pubblicitā
Lingue: Svedese, Inglese
Registrarsi
117.189 lavori e stage
in 149 Paesi
Registrati