Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Servizio Clienti > Svezia > Offerta 

Produktionsplanerare

Servizio Clienti, Svedese, Inglese
9
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Why do we need you ?

Vi söker nu en produktionsplanerare till vår Supply Chain avdelning i Eslöv. I rollen som produktionsplanerare kommer du tillsammans med dina kollegor på avdelningen säkerställa att vi producerar enligt våra kunders behov på ett sätt som optimerar produktionens prestanda samt de logistiska flödena.
Rollen
Tillsammans med planeringschefen och din kollega arbetar du med produkionsplaneringen och kommer överens om veckoproduktionsplan med de interna kunderna och säkrar att den kan realiseras genom kontroll av tillgänglighet av halvfabrikat, komponenter samt förpackningsmaterial. Du följer upp den dagliga detaljplaneringen och anpassar den vid behov.
I ditt ansvar ingår bland annat:
* Att utmana arbetssätt och skapa förutsättningar för en smidig planering genom att äga dina processer och arbeta med ständiga förbättringar.
* Att vid avvikelser analysera orsaken med de berörda för att hitta långsiktiga lösningar.
* Att eskalera vid eventuella brister, material eller kapacitet för att proaktivt hitta lösningar tillsammans med Produktionen, Inköp och Customer Service.
* Att skapa och underhålla master data. Dessa verktyg hjälper dig att övervaka lagernivåerna och du föreslår även åtgärder vid behov.
Som person är du ansvarstagande, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs i en miljö med många snabba förändringar där du ser möjligheter och är lösningsfokuserad med stort fokus på att uppnå en hög leveranssäkerhet. Med en flexibilitet och anpassningsförmåga har du lätt för att prioritera och hantera stressiga situationer. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa relationer med andra, både intert och externt. Du behöver även vara trygg med att hantera stora mängder data och analysera sådan.

Is this job for you ?

Erfarenhet & Krav
* En teknisk högskoleutbildning eller likvärdig med inriktning mot Supply Chain
* Meriterande med erfarenhet av produktionsplanering i en tillverkande industri.
* Du har goda kunskaper inom Officeprogrammen och erfarenhet av MRP system, har du erfarenhet av SAP är det meriterande.
* Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.
* Du har en god analytisk och ekonomisk förståelse och har lätt för att se helhetsperspektivet för hela verksamheten. <div class="col-md-4 col-md-offset-1 col-sm-4 will-animate

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 30 Apr 2024
Settore: Materiali di base / Edilizia
Lingue: Svedese, Inglese
Registrarsi
117.189 lavori e stage
in 149 Paesi
Registrati