Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Affari legali > Belgio > Bruxelles > Offerta 

Legal Assistance Manager

Azienda non indicata
Belgio  Bruxelles, Belgio
Affari legali, Olandese, Inglese
2
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Doel van de functie :

* Samen met de teams een kwaliteitsvol beheer van Rechtsbijstandschadedossiers waarborgen t in overeenstemming met de procedures, normen en reglementeringen opgesteld door de organisatie.
* Er operationeel voor zorgen dat de kwaliteits- en efficiëntiedoelstellingen behaald worden.
* De activiteiten van het hiërarchische team coördineren en omkaderen en daar waar nodig ook bijstand geven aan andere teams.
* De organisatie vertegenwoordigen tegenover interne/externe gesprekspartners.
Taken :
* Tussenkomen bij het beheer van complexe dossiers en het aanspreekpunt vormen bij een moeilijk te beheren dossier om de klant tevreden te stellen mits naleving van de regels en de procedures van de organsiatie.
* De organisatie/de entiteit vertegenwoordigen tijdens vergaderingen op kantoor of extern met interne en externe gesprekspartners om te voldoen aan de wensen van de klant/makelaar en daarbij de belangen van de organisatie verdedigen.
* De uitwisseling van informatie, kennis en expertise binnen het team stimuleren en structureren om de kennis van iedereen te doen groeien en aldus de kwaliteit van de geleverde dienst op te drijven.
* Zich als referentie-en contactpersoon tegenover het team en de andere departementen opstellen, hen relevante informatie bezorgen, hen ondersteunen bij het nemen van beslissingen en zo het imago van de entiteit onderhouden/verbeteren indien nodig.
* De activiteiten van de medewerkers organiseren en superviseren volgens de prioriteiten, hun competenties en volgens het beheersdomein waartoe ze behoren om een service te bieden die in time beantwoordt aan de eisen van de interne en/of externe klant.
* Actief bijdragen aan de uitvoering van de activiteiten van het team door inbreng van eigen expertise en kennis.
* De doelstellingen bepalen, de medewerkers evalueren en aan de rekrutering deelnemen om te zorgen voor een efficiënt team.
* De medewerkers binnen het eigen team leiden, motiveren en ondersteunen om de competenties, vaardigheden en kennis zo goed mogelijk te beheren en te ontwikkelen en een optimale werking van het team te waarborgen.
* De schadedosiers behandelen en opvolgen en een professionele relatie onderhouden met de klanten en de tussenpersonen om de dossiers af te handelen in het belang van de verzekerde en de organisatie.
* Deelnemen aan de realisatie van projecten die het behalen van de objectieven mee ondersteunen.
Jouw Profiel

* Je bent aandachtig voor de noden van je medewerkers, je kan hen mee ondersteunen en je zorgt voor een goede sfeer dewelke ontwikkeling en constructieve uitwisselingen waarborgt
* Ervaring in het schadebeheer is een must, ervaring in het schadebeheer van rechtsbijstanddossiers is een plus
* Je hebt een goed leer-en aanpassingsvermogen. Je bent niet bang van Change.
* Je bent een goede problemsolver
* Je bent klantgericht en begrijpt de bezorgdheden van je gesprekspartners
* Je kan een goed evenwicht bewaren tussen deze klantgerichtheid en de nood aan goede technische resultaten
* Uitstekende kennis van het Nederlands
Over (COMPANY NAME)

Bij (COMPANY NAME) willen we veel meer zijn dan de wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer.

Onze missie is 'Samen vooruit door te beschermen wat belangrijk is'. We willen als verzekeraar waken over elk individu, de maatschappij en de wereld. En dat met een blik die altijd open staat voor vooruitgang.

Als verzekeraar is (COMPANY NAME) Belgium ook een belangrijke speler op vlak van preventie. Preventie zit in ons DNA, wat iedere dag opnieuw blijkt uit de omvangrijke investeringen in het onderzoek naar en de sensibilisering van risico's.

Bij (COMPANY NAME) wijzen wij alle vormen van oneerlijke of onwettige discriminatie af. Meer info in ons Diversiteits- en Inclusiebeleid.

Over de entiteit

In België is (COMPANY NAME) marktleider in niet-levensverzekeringen. We hebben meer dan 3.000 enthousiaste medewerkers die zich elke dag inzetten om van een 'payer to partner' te gaan voor onze 3 miljoen klanten.

Onze medewerkers zijn van cruciaal belang. Daarom zetten we in op een aangename en moderne werkomgeving en proberen we samen een diverse en inclusieve cultuur te creëren waar ieders gedachten en ideeën gewaardeerd en gerespecteerd worden.

Onze belangrijkste leidraad zijn onze waarden: Customer first, Integrity, Courage en One (COMPANY NAME). Alles wat we doen, daar staan we als één team achter.
Wat we aanbieden

Een mooie beloning voor je harde werk
Een aantrekkelijk brutoloon, aangevuld met discretionaire persoonlijke en collectieve premies en natuurlijk ook maaltijd- en ecocheques.

Alle voordelen van werken bij een verzekeraar
Van groepsverzekering tot hospitalisatieverzekering (ook gezinsleden kunnen daarbij aansluiten aan een voordelig tarief) en met tot 30% korting op onze andere verzekeringsproducten.

Een job die zich aanpast aan je leven en dromen
Met tot 35 vrije dagen per jaar om uit te rusten van je enthousiaste inzet, thuiswerkmogelijkheden, sportvoorzieningen en opleidingen zorgen wij dat je mentaal, fysiek en professioneel in topvorm blijft

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 12 Mag 2024
Settore: Assicurazione
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
114.999 lavori e stage
in 155 Paesi
Registrati