Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Affari legali > Paesi Bassi > Amsterdam > Offerta 

Ervaren Advocaat IPTech

Azienda non indicata
Paesi Bassi  Amsterdam, Paesi Bassi
Affari legali, Olandese, Inglese
9
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Description

1. Informatie
(COMPANY NAME) is één van 's werelds grootste en meest toonaangevende advocatenkantoren, met 77 kantoren in 47 landen. Als eerste advocatenkantoor in Nederland met een internationale praktijk, heeft (COMPANY NAME) Amsterdam de meeste ervaring in de grensoverschrijdende advocatuur. (COMPANY NAME) ondersteunt ondernemingen in binnen- en buitenland met een vernieuwende, onafhankelijke en pragmatische werkwijze bij het benutten van kansen en het oplossen van juridische en fiscale uitdagingen. In kantoor Amsterdam werken circa 350 medewerkers, waarvan circa 200 advocaten, fiscalisten, notarissen en economen.
Wij zoeken een ervaren advocaat-medewerker ter versterking van het IPTech team. In deze rol werk je binnen een zeer internationale praktijk en adviseer je over diverse rechtsgebieden, waaronder e-commerce, platformregulering, data privacy, consumenten- en contractenrecht en intellectueel eigendomsrecht. Daarnaast ben je betrokken bij juridische procedures en transacties. Cliënten variëren van bekende merken in o.a. sociale media, tech platforms, fashion, food & pharma. Door de snelle groei van het team is er ruime mogelijkheid om door te groeien.

2. Functie
Als advocaat-medewerker werk je dagelijks samen met cliënten en collega's in zowel Nederland als het buitenland. Er is veel ruimte voor individuele ontplooiing en eigen verantwoordelijkheid. Klantgerichtheid en kwaliteit staan voorop. De praktijkgroep kenmerkt zich door een grote variatie aan type zaken.
Daarom zijn de belangrijkste eisen in deze praktijk een diepgaande kennis van het data privacy, e-commerce, contractenrecht gecombineerd met een interesse in het adviseren over en het oplossen van complexe juridische problemen. Je wordt uitgedaagd om je kennis en ervaring creatief in te zetten op een breed werkgebied. Er zijn regelmatig internationale practice group meetings waar je intensief wordt opgeleid en je nauwe contacten met je binnen- en buitenlandse collega's onderhoudt.

3. Eisen
Je hebt minimaal 4 jaar ervaring als advocaat en hebt een gedegen kennis van data privacy en contractenrecht.
Je hebt de ambitie en drive om in een hecht en groeiend team te werken. Je hebt uitstekende advies- en (Engelse) uitdrukkingsvaardigheden. Je bent bereid een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onze groeiende praktijk door je in teamverband in te zetten voor de cliënten en de (internationale) praktijkgroep. Gezien het internationale karakter van onze werkzaamheden is een uitstekende beheersing van de Engelse taal een must.
De belangrijkste functie-eisen:
* Diepgaande kennis van data privacy en contractenrecht;
* Ondernemende multi-tasker;
* Onafhankelijke en sterke persoonlijkheid met een nuchtere instelling;
* Cliënt- en servicegericht en zorgvuldig in je manier van werken;
* Enthousiasme en teamgeest!
4. Arbeidsvoorwaarden
Een internationale, dynamische en relatief jonge werkomgeving waarbij oog is voor jouw ontwikkeling.
(COMPANY NAME) biedt een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ons kantoor zit op de Zuidas (naast station Amsterdam Zuid) en beschikt over een eigen sportschool en ons eigen Baker café. Geregeld worden er sociale evenementen voor alle collega's georganiseerd.
5. Interesse
We vinden het leuk om je te ontmoeten en vertellen je heel graag meer! Je bent van harte welkom voor een kop koffie op ons kantoor. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Melike Durmaz via melike.durmaz@(COMPANY NAME).com

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 01 Mag 2024
Settore: Consulting
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
113.658 lavori e stage
in 151 Paesi
Registrati