Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Lavoro > Governo > Paesi Bassi > Amsterdam > Offerta 

Functioneel Beheerder

Azienda non indicata
Paesi Bassi  Amsterdam, Paesi Bassi
Governo, Olandese, Inglese
10
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Job Description & Summary

Ben je een ambitieuze functioneel beheerder of Application Manager? Wil je graag (mede)verantwoordelijk worden voor applicaties die gericht zijn op Human Capital, Clients & Markets, Facility Management, Compliance of Finance en Procurement. Dan is deze vacature bij het Core Applications team van (COMPANY NAME) iets voor jou, lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Je komt te werken in een team met enthousiaste collega's. Je werkt hybride, zowel vanuit huis als ons kantoor in Amsterdam. Als onderdeel van het team werk je nauw samen om steeds op zoek te gaan naar de meest succesvolle eindoplossingen voor (COMPANY NAME).

Je bent een verbindende schakel tussen stakeholders en processen. Als verantwoordelijke voor het beheer van de applicatie draag je dagelijks zorg voor verschillende aspecten, waaronder:

- Beheer en ontwikkeling van applicatie functionaliteit;
- Configuratie van de applicatie
- Monitoren van interfaces;
- Tweede lijn voor verzoeken en incidenten;
- Relatie met stakeholders onderhouden
- Contact onderhouden met de leverancier
- Onderzoek naar optimalisatie van werkprocessen.

Hierin herken jij jezelf

Wij zoeken een gepassioneerde professional die streeft naar het hoogste resultaat. Iemand met effectieve communicatievaardigheden die interesse heeft in het ondersteunen van operationele applicaties en eindgebruikers, en die in staat is om business vraagstukken te vertalen naar functionele en/of technische oplossingen. Verder herken jij jezelf in onderstaande punten:

* Je hebt ervaring met applicatiebeheer, functioneel beheer of vergelijkbare functies;
* Je hebt hbo werk- en denkniveau;
* Je bent proactieve en altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen binnen het aandachtsgebied;
* Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
* Beschikbaar voor 32, 36 of 40 uur per week.

Nice to haves zijn:

* Kennis van de AVG

We moedigen kandidaten aan om te solliciteren, zelfs als ze niet aan alle vereisten voldoen. Bij (COMPANY NAME) geloven wij in het potentieel van individuen en staan open voor het verkennen van mogelijkheden.

Dit bieden wij

Bij (COMPANY NAME) krijg je de kans om jezelf te zijn, het beste uit jezelf te halen in een high-performance organisatie en te groeien binnen ons wereldwijde netwerk. Als onderdeel van ons team bieden wij onder andere:

* Vele trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
* Een competitief salaris, aantrekkelijke pensioenregeling en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
* Trainingen voor professionele groei;
* Motiverende werkomgeving waar samenwerking met ambitieuze collega's en erkenning voor je bijdragen hoog in het vaandel staan;
* Uitgebreide arbeidsvoorwaarden inclusief 'well-being budget' voor fysieke en mentale gezondheid;
* Flexibiliteit van hybride werken, inclusief ergonomische thuiswerkplek en een netto onkostenvergoeding voor internet en andere kosten;
* Aantrekkelijke mobiliteitsopties waaronder een elektrische leaseauto, vergoeding afzien-auto of de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende deelaanbieders;
* 32 vakantiedagen per jaar.

Aan de slag bij (COMPANY NAME)
Ben je geïnteresseerd in deze vacature en voldoe je aan de eisen? Laat ons weten wat jou motiveert en vul je gegevens in. Na je sollicitatie:

* Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox;
* Sluiten jouw kwalificaties aan bij het door ons gewenste profiel? Dan nemen we binnen twee weken contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek;
* Iedereen enthousiast? Dan plannen we een interview in. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Klik hier voor meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Wil je graag meer informatie over de Functioneel Beheer vacature bij (COMPANY NAME)? Dat kan! Peter de Vries staat je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp.

Peter.de.Vries@(COMPANY NAME).com

0643299760

----

#LI-PD1

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 29 Apr 2024
Settore: Audit / Ragioniere
Lingue: Olandese, Inglese
Registrarsi
118.774 lavori e stage
in 150 Paesi
Registrati