Pubblicare uno stage
it
Offerta
Lavoro > Stage > Management > Repubblica Ceca > Praga > Offerta 

Key Account Management Trainee

Azienda non indicata
Repubblica Ceca  Praga, Repubblica Ceca
Stage, Management, Ceco
16
Visite
0
Candidati
Registrarsi

Descrizione del lavoro:

Láká Tě svět obchodování s klíčovými zákazníky? Nebojíš se administrativy, rád/a přiložíš ruku k dílu? Tak právě tebe hledáme! Naše oddělení klíčových zákazníků si k sobě hledá posilu na pozici Key Account Management Trainee. Momentálně potřebujeme pomoci především s administrativou a operativou, ale rádi novou posilu začleníme do některých projektů a budeme ji postupně ukazovat svět obchodování s klíčovými zákazníky. ZODPOVĚDNOSTI

Oblasti, ve kterých jsi silný

Zodpovědnosti, které ti svěříme:rozbalit vše
*

PROMOČNÍ AKTIVITY

Tvým úkolem bude spravovat a aktualizovat evidenci všech promočních aktivit. Na tomto úkolu tě čeká úzká spolupráce s jednotlivými key account manažery, kteří ti budou poskytovat podklady pro evidenci. Budeš tak mít skvělý přehled o našich aktivitách napříč celým trhem a už se ti nemůže stát, že bys nevěděl/a, kam zajít pro (COMPANY NAME) v akci.
*

LETÁKOVÉ AKTIVITY

Budeš mít na starost kompletaci a rozesílání podkladů pro letáková akce na velkoobchody. Čeká tě intenzivní komunikace s oddělením trade marketingu a manažerem pro velkoobchodní prodej. Pomůžou ti dát dohromady potřebné podklady. Na tobě pak bude upravit vše na míru jednotlivým velkoobchodům a následně jim to rozeslat.
*

PRODUKTOVÁ DATA

O novinkách a případných změnách v produktech budeš vědět jako jeden/a z prvních. Budeš totiž zodpovědný/á za produktová data a jejich aktualizaci u klíčových zákazníků, aby naše novinky byly včas na regálech obchodů.
*

PODPORA TÝMU

Spoléháme na Tebe jako na podporu týmu. Budeš připravovat podklady pro jednotlivé aktivity, vyhodnocovat obchodní bonusy a připravovat prezentaci aktivit pro náš field tým, který se věnuje obchodování přímo na jednotlivých obchodech. Díky tomu získáš skvělý přehled o tom, jak funguje svět obchodování v "zákulisí" a poznáš i práci ostatních oddělení v rámci salesu.

ZKUŠENOSTI

Tvé znalosti a dosavadní praxe

klíčové pro tuto pozici:

*
Chuť se učit, Fokus na detail
*
Zájem o obchod a trade marketing
*
Pokročilá znalost Excel, Power Point
*
Výhodou obchodní duch a práce s daty
*
Práce na DPČ (max 80 hodin měsíčně)
KDE BUDEŠ PRACOVAT

PraguePraha, Česká republika

Czech RepublicRed Bull Czech RepublicSTAŇ SE SOUČÁSTÍ TÝMU

Máš to, co potřebujeme?

V tvé žádosti tě chceme poznat jako člověka, tvou osobnost, co tě motivuje i zajímá a proč myslíš, že my jsme pro tebe to pravé

Provenienza: Web dell'azienda
Pubblicato il: 26 Apr 2024
Tipo di impiego: Stage
Settore: Agroalimentaria
Lingue: Ceco
Registrarsi
113.496 lavori e stage
in 151 Paesi
Registrati